Å slette nettleserloggen fjerner spor i selve nettleseren, men aktiviteten kan fortsatt spores hos mobiloperatøren/ISP (IP-/domenelogger), i ruterens eller DNS‑logger, i Google/Apple‑synkronisering, i nedlastede filer eller via overvåkningsapper på telefonen — jeg har testet dette selv.