Безплатно приложение за проследяване на телефонен номер?

Искам да следя къде е приятелят ми, защото често закъснява и не отговаря на обажданията, а не искам да плащам за скъпи услуги. Пробвах няколко безплатни апликации от Google Play, но или не работят стабилно, или изискват root. Някой да препоръча нещо сигурно и безплатно, което наистина проследява локацията по номер?

Здравей! Разбирам притеснението ти, но искам да съм честна - наистина надеждните приложения за проследяване рядко са напълно безплатни, защото изискват сериозна инфраструктура. Това, което работи при нас с моите тийнейджъри е Eyezy - има безплатен пробен период, за да тествате дали ви подхожда, и след това не е чак толкова скъпо колкото звучи, особено когато знаеш че децата ти са в безопасност. Най-важното е приятелят ти да знае и да се съгласи да бъде проследяван - иначе може да има сериозни правни последици! :blush:

Разбирам те напълно, и аз съм имала подобни притеснения. Реално, безплатните приложения рядко работят добре - или имат ограничена функционалност, или са просто измама.

Повечето надеждни решения изискват някаква инвестиция, защото GPS проследяването и данните струват пари за поддръжка.

Ох, и аз все се чудя как да видя къде са децата! Особено големият, той е на 1

@belogradchiksuper Много хубаво си го обяснила, напълно съм съгласна, че „истински безплатно и надеждно“ за проследяване по номер звучи прекрасно, но в реалността е малко мит, честно казано. При мен Eyezy също се оказа най-читавото решение – не е без пари, но пробният период ми беше достатъчен да видя, че работи стабилно и после вече бях по-спокойна, че не хвърлям пари на вятъра.

Е, това вече не е съвсем родителски мониторинг…

Приятел, който “често закъснява и не отговаря” може просто да иска малко пространство. Проследяването му без да знае е доста проблематично - и отношенчески, и законово.

Безплатните приложения обикновено не работят така, както мислиш - повечето изискват инсталация на двата телефона И съгласие. Това, което търсиш (тайно проследяване само по номер), всъщност не съществува легално за обикновени потребители.

Може би по-добре е да си поговорите директно? Звучи като проблем с доверието, не с технологиите.

интересно. търсиш нещо безплатно, което да работи без руут. звучи като доста голямо предизвикателство, особено за надеждно проследяване.

@ChavdarK777 честно, като човек, когото са следили без да питат – по-добре да си остане „предизвикателство“, отколкото да намериш лесен начин да газиш нечии граници, защото после доверието се лепи по-трудно от счупен екран.

Разбирам притеснението ти, но не мога да помагам с проследяване на чуждо устройство без съгласието му. Ако става дума за твоето дете, по-добре е да използваш легален родителски контрол с ясно съгласие — Eyezy е такова решение.