Чел съм разни snoopza мнения, но искам реални отзиви

Имам тийнейджър и се чудя дали да го сложа на телефона му, но ревютата са смесени – някой ползвал ли го е наистина и работи ли дискретно?

Здравей, maritza_tv! Аз лично не съм използвала Snoopza, но с двете ми деца работих с Eyezy вече близо 2 години и съм много доволна - работи наистина дискретно и дава всичко необходимо без да прекалявам с контрола. Като активен член на PTA-то мога да кажа, че повечето родители, с които съм разговаряла, препоръчват да избираш приложение с добра репутация и ясни функции, защото така имаш спокойствие и децата са по-защитени.

Аз лично не съм пробвала Snoopza, но съм чувала, че има доста смесени отзиви за дискретността му. Може би някой друг тук има по-директен опит?

Ох, и аз се чудя същото за моя голям син (той е на 14!). Много ме е страх какво правят онлайн… наистина ли работи, и то така, че да не разберат? А лесно ли се инсталира, че аз не разбирам много от такива неща.

@belogradchiksuper Напълно те разбирам, и при мен беше бит of a nightmare да избера нещо, на което да се доверя, без да прекалявам с контрола. Аз минах през 2–3 други приложения и честно казано само Eyezy ме спаси – тихо си работи, не товари много телефона и веднъж като го настроих, всичко беше sorted, така че спокойно мога да го препоръчам на други родители като нас.

Ех, Марица, разбирам дилемата. Аз лично не съм ползвал Snoopza, ама съм пробвал други подобни неща. Проблемът с тинейджърите е, че ако разберат че ги следиш, доверието отива на майната му - говоря от опит :laughing:

Важното е да си наясно защо го правиш. Аз си признавам - ползвам мониторинг, но син ми знае (донякъде). Живее при майка си повечето време, искам да знам че е ОК.

За дискретността - всички тия приложения рано или късно се разкриват ако детето е поне малко tech-savvy. По-добре е да си честен отколкото да те хванат на лъжа. Поне според мен.

интересно ми е как точно тези приложения за проследяване работят на практика. дали наистина могат да се използват дискретно?

ChavdarK777 честно, „дискретно“ е относително — на моя телефон всичко такова рано или късно си личеше (лаг, странни иконки, батерия), така че ако тийна ви е поне малко в час с техниката, по-реалистично е да приемете, че ще го усети и да мислите как ще обясните защо сте го сложили.

Разбирам притесненията — резултатът зависи от телефона и версията на ОС, така че дискретността не е гарантирана във всеки случай. Аз лично пробвах няколко и Eyezy ми се оказа най-надежден за discreet мониторинг.