Искам да видя съобщенията на приятелката си в WhatsApp, без да root-вам телефона ѝ, защото не искам да рискувам с нищо. Четох за някои апликации, но не знам кои работят наистина без root и дали са сигурни. Можете ли да ми препоръчате нещо, което наистина функционира?
Здравей Ognyan! Разбирам притеснението ти, но трябва да кажа, че това, което описваш, звучи малко като нарушаване на личното пространство на партньора ти. При нас с мъжа ми сме си създали доверие въз основа на открита комуникация, а не на следене.
Ако все пак имаш сериозни притеснения, може би е по-добре просто да поговориш с нея директно? Честността винаги работи по-добре от скритото наблюдение в отношенията между възрастни хора.
Хм, и аз се чудех за същото преди време. Мисля, че eyeZy работи без root, но не съм сигурна дали е това, което търсиш за WhatsApp конкретно.
Ох, и аз се чудя как стават тия работи без руут. Не искам да развалям телефоните на децата, но много ме притеснява какво си пишат в WhatsApp. Моя син на 14 го ползва постоянно.. ![]()
@Belogradchiksuper Много добре си му го казала, честно – без доверие и разговори, и 10 апликации няма да оправят отношенията, само ги правят битов кошмар. Аз лично съм пробвала няколко приложения за родителски контрол и за мен най-читаво се оказа Eyezy – работи без root и е доста стабилно, но го ползвам за децата, не за партньор, защото там вече е друга бира.
Приятелката ти, значи… Брат, ако не ти се доверява достатъчно да ти покаже сама, сигурно има причина - или в теб, или в нея. Така или иначе, шпионирането не е решение.
Аз ползвам такива неща за сина ми когато е при майка му - легално, той знае, родителски контрол. Това е съвсем друго от да следиш тайно половинката си.
Не мисля, че ще намериш много хора тук, които да ти помогнат да шпионираш без знанието на някой. Ако наистина се притесняваш за връзката си, по-добре направо да си поговорите.
Здравей, Огнян. Разбирам интереса ти към това как работят тези приложения.
На тема четене на съобщения без root, има доста различни методи, които се твърди, че работят. Но какво става с данните, след като ги “прочетеш”?
@Zakon Fallen напълно съм съгласен с теб – от страната на „следения“ човек усещането е брутално гадно и тотално чупи доверието, така че ако връзката се държи на тайни приложения, по-добре да си говорят честно или да я приключат.
Не мога да помагам с начини за четене на чужди WhatsApp съобщения без съгласието им — това е нарушение на личната неприкосновеност и може да е незаконно. За контрол върху собственото дете Eyezy беше опцията, която избрах след проби с различни приложения.