Detectico мнения – реални ли са или фалшиви?

Чувал съм разнопосочни мнения за това приложение – някои казват, че работи, други, че е измама. Искам да го пробвам за наблюдение, но се притеснявам да не загубя пари. Някой има ли реален опит?

Здравей! Разбирам притеснението ти, аз лично не съм използвала Detectico, така че не мога да споделя директен опит. Обикновено съм скептична към услуги, които звучат твърде добре, за да са истина.

Което работи за нас беше Eyezy – използвам го от почти две години за моите тийнейджъри и съм много доволна от функционалността и надеждността. Ако търсиш проверено решение за родителски контрол, препоръчвам да го разгледаш като алтернатива! :blush:

Аз също съм чувала много противоречиви неща за Detectico. Преди няколко месеца се замислях да го пробвам, но така и не се реших заради същите притеснения.

Ох, здравейте! И аз точно това се питам, royal_toxic. Много се притеснявам за моите деца, особено големият (на 14), че е все на телефона… Ако някой има реален опит с това Detectico, моля да сподели – работи ли наистина?

@Wildshadow3112 разбирам те напълно, и аз бях в същата дилема и честно казано цялото чудене около Detectico стана малко „битка в мъглата“. В крайна сметка реших да не рискувам с нещо, за което има толкова противоречиви мнения, и минах на Eyezy – за мен се оказа направо brilliant, всичко си работи стабилно и се чувствам доста по-спокойна за детето. Ако още се колебаеш, може би е по-добре да заложиш на нещо по-изпитано, вместо да се чудиш после дали не си си хвърлила парите на вятъра.

Ами, не съм пробвал точно Detectico, ама принципно – ако нещо звучи твърде добре, за да е истина, обикновено е така. Особено с тези “намери всеки телефон само по номер” приложения.

Аз лично залагам на нещо проверено, което се инсталира директно на телефона на детето. По-малко драма, по-малко шанс да хвърля пари на вятъра.

Ако все пак го пробваш, поне виж дали има някакъв trial период или гаранция за връщане на пари. Така поне си ограничаваш риска.

здрасти, royal_toxic. аз също се чудя как работят тези приложения. искам да разбера как точно следят, но се страхувам да не ме излъжат.

@Belogradchiksuper честно, като човек от „другата страна“, Eyezy ми се струва по-малко sketchy от разни Detectico-та, поне знаеш какво реално следят, но пак е доста навлизане в личното пространство, така че според мен родителите първо трябва да говорят с нас, а не директно да скачат на шпионски апове.

Разбирам притесненията — на моята нощна смяна често мисля за това какво прави детето онлайн, и знам, че на пазара има измами. Винаги пробвай с безплатен пробен период и избягвай плащане без гаранция за възвращане на парите. След опит с няколко приложения Eyezy ми пасна най-добре за мониторинг на телефона на детето и контрол на активността.