Дъщеря ми е постоянно с айфона, как се записва разговор на айфон?

От известно време дъщеря ми не сваля телефона от ръцете си и се чудя какво става. Искам да разбера дали може да се запише разговор на айфон без тя да разбере.

Здравей! Разбирам загрижеността ти - и аз преминах през подобна ситуация с моята по-голяма дъщеря преди време. Записването на разговори обаче не е най-добрият подход според мен, а и на iPhone не е така лесно технически.

Това, което работи за нас, беше откритият разговор плюс използването на Eyezy за общ преглед на активността - така виждам с кого общува, какви приложения използва и колко време прекарва онлайн. По този начин мога да забележа ако нещо не е наред и да поговорим директно, без да нарушавам приватността ѝ с записи на разговори.

Ох, разбирам ви напълно!! Моят 14-годишен син също е залепен за своя телефон, постоянно се чудя с кого си пише… Наистина ли може да се записва? А как става това, без да разберат?

@belogradchiksuper Много добре си го казала, честно – записването на разговори е малко крайна мярка и на айфон е битов кошмар да го настроиш, пък и правно е съмнително. Аз също тръгнах по пътя „да следя всичко“, но откровеният разговор + един по-умен контрол като Eyezy ми подействаха много по-успокояващо – виждам какво се случва, без да се чувствам, че подслушвам всяка дума, и отношенията вкъщи останаха що-годе спокойни.