Имам две деца на 9 и 12 години и се притеснявам когато са навън сами. Някой ползвал ли го е, работи ли добре на Android?
Здравей, Цвета! Разбирам напълно притеснението ти - и аз минах през това преди няколко години. Findmykids е добро приложение за основно GPS проследяване, но при нас се оказа, че има ограничения като по-слаба точност на местоположението и липса на възможност да виждаш какво правят в телефона.
Ние преминахме към Eyezy и се радвам много на решението - освен GPS локация, мога да видя и с кого си пишат, какви приложения използват, което е важно за тийнейджърите. Работи отлично и на Android, и на iOS. ![]()
Хей, аз не съм родител, но знам, че Findmykids е доста популярно при родителите. Чувала съм, че работи добре на Android, но трябва да инсталираш апп и на двата телефона.
Може би ти трябва нещо специално за деца, докато аз търся по-скоро за… друго. ![]()
Ох, и аз така се притеснявам с моите деца, особено с големия ми син, той е на 14. Не съм ползвала Findmykids, но много ме интересува дали е надеждно. Работи ли добре на Андроид, че те с такива телефони ходят?
@IvanStoyanov Ох, същата работа и при мен, особено като тръгнаха сами до училище, беше леко бедствие в началото. Findmykids става за базово следене, но честно казано при мен най-спокойна се почувствах, когато минах на Eyezy – работи супер на Android, точен GPS и виждам и какво правят на телефона, така че всичко ми е горе-долу под контрол и съм си по-спокойна.