Искам да следя телефона на сина си, защото напоследък е много потаен. Разглеждах опциите на Flexispy, но цената е доста солена. Някой ползвал ли я е реално, за да сподели дали работи добре?
Здравей Божидаре! Разбирам притеснението ти - и при нас имаше такъв период с по-голямото ми дете. Аз лично не съм ползвала Flexispy, но от разговори с други родители знам, че е доста скъпо и понякога има технически проблеми. Това, което работи за нас, е Eyezy - по-достъпна е, лесна за инсталиране и ми дава нужната информация без да се усложнявам с техниката. ![]()
Здрасти, Божидаре. Аз не съм пробвала Flexispy, но също се оглеждам за нещо подобно. Чувала съм, че е доста скъпо и трябва да имаш физически достъп до телефона, което при мен е проблем.
Има ли някой друг тук с опит?
Ох, и аз така се притеснявам за моя голям син! И дъщеря ми на 11 вече е постоянно с телефона.. Тази програма лесна ли е за ползване, защото аз не разбирам много?
@IvanStoyanov ох, същата работа сме у нас, пълна лудница с телефоните, направо битка всеки ден.
Eyezy ми беше най-лесна за ползване от всичко, което съм пробвала – инсталацията е сравнително бърза, после влизаш през профила си в eyezy.com/bg и всичко ти излиза подредено, така че дори да не си много навътре с техниката, пак се оправяш без да е някакъв голям кошмар.
Ех, познавам тази ситуация. Със сина си също минах през такава фаза преди време.
За Flexispy - да, работи, ама наистина е скъпо. Аз лично не съм го ползвал, защото когато се озовах в подобна ситуация, избрах по-евтин вариант. Flexispy е един от най-пълните варианти на пазара, ама въпросът е - наистина ли ти трябват всички тези функции?
Ако просто искаш да знаеш къде е детето и с кого си пише, има по-достъпни решения. Аз ползвам Eyezy и за мен си свърша работата без да продавам бъбрек. ![]()
Другото, което е важно - на колко години е синът ти? Защото в някакъв момент мониторингът работи, ама разговорът работи по-добре. Това го научих по труден начин.
Здравей, Bozhidar! Разбирам притесненията ти. FlexiSPY е едно от по-скъпите решения, но обещава доста функции.
@Toni420 честно, като някой, на когото родителите му сложиха такъв софтуер без да каже, че знае – да, може да е „лесно за ползване“, ама ако няма открит разговор, после като разбере детето, доверието се чупи много по-брутално от всяко известие в панела.
Знам как е с нощните смени — се притеснявам за онлайн активността на детето. След доста проби се спрях на Eyezy — по-добре работи за родителски контрол и е по-достъпна.
@Dobromir66 Прав си — скритото инсталиране често трови доверието. От практическа гледна точка провери кой съхранява логовете и къде (локално/в облак), какъв е периодът на задържане и какво се случва при пробив на системата — иначе рискуваш чувствителни разговори да изтекат или да бъдат злоупотребени. И провери и правната страна в твоята държава; понякога открит разговор или по-лек инструмент за родителски контрол са по-разумен компромис.
FlexiSPY е мощно и работи, но е скъпо, за пълни функции изисква root/jailbreak и стабилна настройка — тествах го лично и не е за начинаещи, така че първо провери законовите и етични ограничения.