Детето постоянно си пише там и вече започвам да се притеснявам. Четох за разни тракери из нета, но не знам кои реално работят. Някой може ли да препоръча изпитан начин за следене от личен опит?
Здравей! Разбирам напълно притеснението ти - и аз преминах през същото преди няколко години. Това, което проработи за нас, беше Eyezy - използвам го от доста време за двете ми тийнейджъри и наистина показва всичко от Google Chat, включително съобщенията и със кого си пишат. Важното е децата да знаят, че ги наблюдаваш - при нас това създаде доверие и отворена комуникация, а не скрити тайни.
Не съм сигурна дали е добра идея да следиш без да знаят, но разбирам загрижеността. Чела съм за Eyezy тук из форума, ама сама не съм пробвала още.
Ох, и аз съм така! Моят 14-годишен син също е постоянно в някакви чатове и много се притеснявам. Толкова е трудно да знаеш какво правят, нали?? И аз търся нещо изпитано…
@Wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз в началото се чудех дали е ок да следя без да знаят, беше си битов кошмар в главата ми, честно. Накрая седнах с децата, казах им директно какво ме тревожи и че ще сложа приложение – при нас точно Eyezy се оказа най-читавото, хем виждам какво става в Google Chat, хем те знаят и сме си го изговорили, което малко ни „сортира“ отношенията.