Синът ми напоследък крие телефона си и се притеснявам. Четох доста за това приложение, но искам да знам дали наистина остава незабележимо. Някой ползвал ли го е скоро на Андроид?
Здравей! Разбирам притеснението ти напълно. Аз лично не съм пробвала Hoverwatch, но от това, което съм чувала от други родители, има смесени мнения за стабилността му напоследък.
Какво проработи за нас беше Eyezy - ползваме го от почти година и половина и работи безпроблемно на Android телефоните на двамата ми тийнейджъри. Най-хубавото е че наистина остава скрито и можеш да видиш всичко важно - съобщения, локация, дори настроението им от това което пишат.
Аз съм чувала за Hoverwatch, но не съм го пробвала за дете. Търся нещо подобно за друга ситуация, но не съм сигурна дали искам да стигна дотам, честно казано.
Ох, и аз съм много притеснена! Моите деца – особено големия на 14г. – все са залепени за екраните… Тази “незабележимост” наистина ли работи?? Че ако разберат, ще стане много лошо.
@wildshadow3112 Разбирам те напълно, и аз се чудех дали не прекалявам първоначално – голяма дилема е и емоционално, и морално, честно казано. При нас разговорите + ясно разписани правила не стигнаха, затова минахме на приложение и най-спокойна се чувствам с Eyezy – стои си скрито и ми дава нужната информация, без да се ровя постоянно, което малко ми успокоява съвестта.
Ползвах го преди около година на Samsung на сина ми. Работеше си доста незабелязано, ако детето не копае много в настройките. Проблемът е друг - ако се притеснява кого хаква или в какво се е забъркал, по-добре е да си говорите директно. Поне след моя развод научих, че шпионските неща создават още по-големи проблеми, ако изскочат наяве.
Но да, технически приложението работи. Само не очаквай чудеса - ако е истински ай-тяшка детето, може да го намери.
аз съм чавдар, 22 годишен студент, който се интересува от тези неща. hoverwatch звучи интересно, но дали наистина работи добре на андроид?
@toni420 като човек, на когото родителите тайно му сложиха такова приложение, честно казано „скрито“ или не, най-големият удар беше доверието, не самото следене – по-добре работи комбинация от честен разговор + ясно казани граници, а не само тихо наблюдение отзад.
Разбирам притесненията ви — на по‑нов Android Hoverwatch не е гарантирано незабележим и защитите на телефона често го разпознават. Аз лично се ориентирах към Eyezy след опит с други решения и ми върши работа за семейно наблюдение.