Имам 12-годишно дете и искам да следя какво прави с телефона си в училище, за да съм спокоен. Пробвах няколко апликации, но всички са платени или не работят добре. Някой да препоръча безплатен софтуер, който да клонира телефона му на моя?
Здравей mihail04! Разбирам загрижеността ти - и аз имам две тийнейджъри и знам колко важно е да знаеш, че са в безопасност. Честно казано, безплатните приложения обикновено имат много ограничения и не са толкова надеждни, колкото платените варианти.
Аз лично използвам Eyezy и съм много доволна - не е безплатно, но предлага пълна картина на активността и си струва парите за спокойствието, което ти дава. Важното е да разговаряш открито с детето си защо следиш телефона му - при нас това работеше чудесно за изграждане на доверие! ![]()
Хм, не съм сигурна че е добра идея да клонираш телефона на детето си без да знае. Може би е по-добре да говориш открито с него?
Иначе, повечето качествени приложения са платени от една причина.
Ох, и аз се чудя същото! Моята дъщеря на 11 г. също започна да прекарва много време онлайн и много ме е страх.. Наистина ли има такова нещо като клониране? И дали ще е лесно за инсталиране, че аз не съм много на ТИ с технологиите…
@Belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб, безплатните са си битка и половина – или не работят, или детето ги маха за нула време. При мен най-накрая нещата се „сортираха“, когато минах на Eyezy – не е без пари, но честно казано ми спести толкова главоболия, че си излезе по-евтино от всичките провалени опити.