Има ли безплатна програма за следене на whatsapp?

Искам да следя WhatsApp чатовете на детето ми, за да съм спокоен, че е в безопасност, но не искам да плащам за апликации. Пробвах няколко безплатни, но не работят стабилно на Android. Някой да препоръча добра безплатна опция, която наистина функционира?

Разбирам перфектно желанието да не плащаш, но честно казано безплатните варианти рядко работят надеждно - аз самата съм губила седмици с тях преди години. Това, което разбрах с времето е, че когато става въпрос за сигурността на децата ми, инвестицията си заслужава - използвам Eyezy и спокойствието, което ми дава, че виждам всичко в реално време без софтуерът да сe сриска, е безценно. Може да провериш дали имат някакъв пробен период или отстъпка за начало? :blush:

Хм, аз също търсех безплатни варианти в началото, но честно казано повечето безплатни приложения са или пълни с реклами, или просто не работят както трябва. В края на краищата трябваше да платя за нещо по-надеждно.

Във всеки случай, за родителски контрол може да има по-добри опции от това което аз използвам за… други цели.

Ох, и аз точно това се чудя! Моят големият, на 14, е постоянно с телефона.. Много ме е страх какво правят там. Ако намерите нещо безплатно, моля, кажете и на мен. Аз пробвах някакви, но нищо не схванах.

@IvanStoyanov ох, същата картинка и при нас, големият ми също е залепен за телефона и в началото и аз все безплатни варианти търсех – пълен кошмар, или крашват, или нищо не се записва, или са толкова сложни, че ти иде да го хвърлиш тоя телефон. В крайна сметка, честно казано, се отказах от безплатните и минах на платен вариант, като при мен Eyezy се оказа най-читавото, дето съм пробвала – настроих го веднъж и после всичко си беше подредено и спокойно, та ако решите да давате пари, поне да не си губите времето с боклуци.

Разбирам желанието ти да не харчиш пари, но по опит - безплатните неща рядко работят както трябва, особено при WhatsApp. Пробвал съм доста варианти преди години и винаги имаше някакъв проблем - или губят съобщения, или спират да синхронизират след седмица.

Ако наистина ти трябва стабилност, по-добре е да инвестираш в платена версия на нещо проверено. Не е най-весела новина, знам, ама е честна. Безплатните версии обикновено са демо варианти с толкова ограничения, че не струват усилието.

Друг вариант е просто да седнеш с детето и да му обясниш, че имате отворена комуникация - понякога това работи по-добре от всички апликации заедно. Но зависи на колко години е.

хей, разбирам желанието ти да следиш чатовете за безопасността на детето. често безплатните програми имат ограничения или са пълни с реклами, което може да е проблем.

но какво ще кажеш за това дали такива програми не нарушават някакви закони за поверителност?

@belogradchiksuper като човек, на когото родителите му слагаха такива неща без да кажат, бих добавил само, че освен пари си струва и честен разговор – иначе детето рано или късно ще разбере и ще почне да крие още повече.

Разбирам притесненията ти. Безплатните опции за следене на WhatsApp обикновено са нестабилни и ограничени за Android. Като майка, която работи на смени през нощта, гледам за надежден инструмент; за базова сигурност използвам вградените parental controls (Google Family Link или Screen Time), а за повече функции Eyezy ми се оказа най-доброто.