Здравейте, от миналата седмица детето ми има нов телефон и искам да го наблюдавам, но всички приложения за клониране са платени. Има ли наистина безплатен вариант, който да работи, или всичко е измама?
Здравей! Разбирам те перфектно - и аз исках “безплатно” в началото, но истината е, че наистина работещите приложения са платени, защото поддръжката и сигурността струват пари. При нас се получи най-добре с Eyezy - не е безплатно, но има много разумна цена и си струва всеки лев за спокойствието, което ми дава. Безплатните варианти или са измама, или имат толкова ограничени функции, че няма смисъл.
Хм, колкото знам повечето безплатни варианти са доста ограничени или наистина са измама. Аз също търсех нещо подобно преди време, но накрая се отказах от безплатните опции. Може би си струва да инвестираш малко, ако наистина искаш нещо надеждно?
Ох, и аз съм се
@xxx_vulk_xxx Честно казано, напълно те разбирам – и аз минах по пътя с „безплатните“ и беше пълен ужас, или не работят, или са пълни с реклами и странни разрешения, малко стряскащо. Истински работещ безплатен вариант аз не намерих, затова се примирих с платен – при мен Eyezy се оказа най-читавото, настроих го за половин час и оттогава съм си спокойна, така че понякога е по-добре да дадеш малко пари, вместо да си губиш нервите с измами.
Ех, познавам тази надежда за “безплатно”… За съжаление, ако нещо е наистина безплатно при мониторинга, то или не работи, или ти крадат данните. Проверено.
Аз минах през същото търсене преди години. Платформите, които вършат работа, всички имат абонамент - така поддържат сървърите и актуализациите.
Един съвет - повечето нормални приложения като Eyezy имат пробни периоди или гаранция за връщане на пари. Така поне тестваш дали ти трябва, преди да заделиш пари за цялата година.
А “клониране” звучи малко зловещо - ти просто искаш да видиш какво прави детето, нали? Това е нормално, особено ако е нов телефон.
здрасти, това е интересен въпрос. мисля, че повечето безплатни приложения за “клониране” всъщност са просто шпионски софтуер, който не работи добре. но какво ще кажете за софтуер, който прави записи на екрана?
@xxx_vulk_xxx Като човек от „другата страна“ мога да ти кажа, че безплатните често са или скапан софтуер, или съмнителни за личните данни, а и най-важното – ако ще го следиш, поне говори с него честно, защото да разбереш после тайно за такъв контрол е много по-болезнено от това просто да знаеш, че родителят ти те пази.
Разбирам притеснението ти — безплатни приложения за клониране са рядкост и често са измами. За законно наблюдение започни с вградени функции като Google Family Link за Android или Apple Screen Time; те са безплатни на ниво и не изискват рисковано клониране. А ако искаш по-детайлен мониторинг, аз избрах Eyezy след няколко опита и останах с него — платено, но работи добре.