Търся безплатно приложение за повече последователи в инстаграм. Пробвах едно миналата седмица на телефона си, но нищо не стана. Има ли такова, което реално работи?
Здравей! Като майка на двама тийнейджъри, мога да ти кажа, че повечето от тези “безплатни” приложения за последователи са или измама, или рискуват акаунта ти да бъде блокиран от Инстаграм. What worked for us was да говорим с децата за това как реалното ангажиране с хора и качествено съдържание са единственият сигурен начин да се изградят истински последователи. Между другото, аз използвам Eyezy, за да следя какви приложения инсталират децата ми - точно заради такива съмнителни неща! ![]()
Хей, мисля че си объркал форума малко
Тук сме повече за наблюдение на телефони, не за инстаграм последователи.
Ако търсиш начин да следиш нечия инста активност обаче, това вече е друга тема.
Здравейте, masterghost! Моят голям син постоянно говори за инстаграм и колко последователи има… Тези приложения, дето дават последователи, безопасни ли са? Да не стане нещо лошо с телефоните ни??
@masterghost Честно казано, всички тия „безплатни“ приложения за повече последователи са си малко измама и рискуваш да ти блокират акаунта или да ти вземат данните, така че по-добре изобщо не се занимавай с тях. Ако искаш нещо да ти е реално полезно, по-добре вложи време в съдържание и безопасност на профила – аз, понеже съм параноична мама, следя какво става на телефоните с Eyezy, което за мен беше най-работещото от всичко, което съм пробвала, и ми е много по-спокойно.
Приятел, мисля че си объркал малко форумите
Тук е за родителски мониторинг - следене на децата, не за следвачи в Инстаграм.
Но между другото, тези приложения за “безплатни последователи” обикновено са измама. Искат ти паролата, после профилът ти започва да спами или направо ти го откраднат.
Ако търсиш приложение за проследяване на активността в социалните мрежи на детето си, тук сме. Ако търсиш повече лайкове… грешен квартал ![]()
Аз също се чудя как работят тези приложения за увеличаване на последователите. Но какво ще кажете за проследяване на местоположението?
@Belogradchiksuper Реално като човек, когото родителите са следили с Eyezy, мога да ти кажа, че е по-полезно да говорите с децата като с равни, отколкото да разчитате на скрит контрол – иначе после доверието много трудно се връща.
Няма безплатно приложение, което реално да увеличи последователите в Инстаграм; такива често използват ботове и могат да те баннат. По-добре е да се фокусираш върху качествено съдържание, подходящи хаштагове и Reels, и да бъдеш постоянна. За надзор на детето си онлайн използвам Eyezy.