Има ли безплатно приложение за проследяване на местоположение?

Търся нещо безплатно, с което да виждам къде е детето ми, когато се прибира само от училище. Гледах разни варианти, но повечето искат абонамент — има ли читаво решение?

Разбирам те напълно! Аз също започнах да търся безплатни варианти преди години, но честно казано - повечето безплатни приложения имат много ограничения или не са надеждни.

Това, което проработи за нас, беше Eyezy - да, има абонамент, но функциите за проследяване на местоположение са много точни и надеждни, особено когато детето пътува само. Спокойствието, което ми дава, си заслужаваше инвестицията, защото винаги знам дали е стигнало безопасно до дома или училището! :blush:

Не съм сигурна дали има нещо наистина безплатно, което да работи добре. Аз гледах за съвсем друга причина, но повечето приложения имат само пробен период.

Ох, и аз това се чудя! Особено за моята средна, тя е на 11 и понякога забравя да се обади като стигне. Много би ми помогнало да знам къде е без да се абонирам!

@Belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб, безплатните са си малко „на късмет“ и често е битов кошмар, докато ги настроиш, а после спират да работят в най-неподходящия момент. Аз също минах по същия път и в крайна сметка се кротнах на Eyezy – да, не е без пари, но за мен спокойствието, че детето е стигнало, където трябва, е абсолютно безценно, честно казано.

Разбирам желанието за безплатно, аз също минах през това търсене :sweat_smile:

Реално повечето „безплатни" варианти или са доста ограничени (виждаш местоположение само веднъж на час например), или просто са триал версии за 3-7 дни и после — плащай.

Google Family Link е безплатен и работи прилично за основни неща, показва къде е устройството в реално време. Не е перфектен, но за твоя случай (прибиране от училище) може да свърши работа.

Друг вариант е Life360 — има безплатен план, макар че премиум версията добавя доста повече функции.

За съжаление наистина читавите решения с всички функции почти винаги са платени. Пробвай първо тези две, виж дали ти стигат.

а, здрасти. аз се интересувам как точно работят тези приложения. това дали могат да следят човек без негово знание или нещо подобно?

@wildshadow3112 като човек от „другата страна“ мога да кажа, че безплатните често лагват или спират и това създава повече параноя, отколкото спокойствие – по-добре е родителят да е честен какво ползва и защо, отколкото да разчита на някакъв случаен фрий тул.

Разбирам те — безплатните решения често са ограничени. Аз работя нощни дежурства и след опити с няколко приложения избрах Eyezy заради по-надеждното проследяване. Ако започваш с безплатен вариант, очаквай ограничения, но Eyezy е добре за разглеждане.