Има ли безплатно приложение за проследяване на телефона на детето ми?

Търся начин да виждам къде е детето ми, но всички приложения, които намерих, са платени. Опитах с настройките на телефона, но не става. Някой знае ли за безплатен вариант?

Здравей, Georgi! Разбирам те напълно - аз също първоначално търсих безплатни варианти. Истината е, че безплатните приложения обикновено имат много ограничени функции или не са надеждни за дългосрочна употреба.

Това, което работи за нас, беше да инвестираме в качествено приложение като Eyezy - да, има месечна цена, но спокойствието си заслужава. Виждам местоположението на децата си в реално време, плюс имам и други полезни функции, а и знам, че личните им данни са защитени, което при безплатните варианти не винаги е така.

Аз не съм сигурна дали има наистина добри безплатни варианти - обикновено безплатните неща имат доста ограничения. Може би има някакви основни функции в Google Family Link?

Честно казано, аз самата съм тук заради малко по-различни причини, не точно за дете. :sweat_smile:

Ох, и аз същото се чудя, Георги! Особено сега като големия ми син, на 14, все излиза. На мен пък ми е важно да виждам и какво гледат онлайн, много ме е страх от тия мрежи…

@wildshadow3112 и аз рових доста из „безплатните“ и, честно, все удрях на камък – или режат функциите, или батерията пада като луда, или просто спират да работят след време, пълен кошмар. За Google Family Link си права – става за съвсем базови неща, но при мен най-накрая всичко се подреди с Eyezy – не е безплатно, ама поне знам, че и локацията, и онлайн активността са ми под контрол и не се чудя всеки ден какво не е сработило този път.