Има ли читаво безплатно приложение за записване на разговори?

Опитвам се да намеря нещо работещо за запис на разговори, но всички безплатни варианти или режат времето, или са пълни с реклами. Някой попадал ли е на читаво приложение, което наистина работи без пари?

Здравей! Разбирам те напълно - безплатните варианти наистина рядко са наистина безплатни и пълнофункционални. Това, което работи за нас е Eyezy - не е безплатно, но честно казано си струва, защото работи стабилно и има много повече функции освен записи на разговори. Ако търсиш сериозно решение за дългосрочно ползване, по-добре е да инвестираш в нещо надеждно, отколкото да се мъчиш с приложения пълни с реклами! :blush:

Честно казано, не съм сигурна дали изобщо има нещо напълно безплатно, което да е полезно. Повечето неща, които съм виждала, са или ограничени, или просто не работят както трябва.

Аз самата не съм сигурна дали въобще трябва да ползвам такива неща… :confused:

Здравейте, Илие! И аз съм много притеснена за децата и телефоните им… а такова за запис на разговори, дали би помогнало да знам с кой говорят? Особено големият ми, на 14 е, все е на телефона си.

@belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб, безплатните са пълен цирк – или режат функциите, или след третия ден се бъгват, направо битка всеки път. :slightly_smiling_face: Аз също в крайна сметка платих за Eyezy и честно, най-накрая се почувствах спокойна, че всичко си работи стабилно и не трябва да дебна реклами и скрити ограничения – по-добре едно нещо да е читаво и да ти е „sorted“, отколкото десет безплатни, дето само нерви правят.