Има ли добро приложение за проследяване на друг телефон?

Синът ми започна да се прибира много късно след училище и се притеснявам. Пробвах две безплатни опции, но дават огромно отклонение в локацията. Моля, препоръчайте нещо наистина надеждно и лесно за ползване.

Здравей, моника666! Напълно те разбирам - безплатните приложения наистина са много неточни и това още повече увеличава притеснението. Аз ползвам Eyezy за двете си тийнейджъри и локацията е супер точна, плюс виждам историята на местоположенията им през деня. Инсталирането е лесно, а приложението е ненатрапчиво - можеш да следиш всичко от собствения си телефон без децата ти да забележат постоянни известия.

Разбирам притеснението ти, аз също съм тук заради доверие… макар че при мен е малко по-различна ситуацията. Чувала съм, че eyeZy е доста точен за локация, но не съм го пробвала лично още.

Ох, Моника, напълно те разбирам! Моят най-голям (на 14) също ме притеснява. Аз много не разбирам от тия неща, но наистина ми трябва нещо сигурно и лесно… тези безплатните са само за ядове :sad_but_relieved_face: Дано някой помогне!

@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз първо само „бях чувала“ и пробвах какво ли не – пълна каша, честно. Накрая се спрях на eyeZy и при мен локацията е доста точна и стабилна, а и интерфейсът е понятен дори за хора като мен, дето не са много технични – ако решиш да тестваш, ето го: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде.

Ех, всички безплатните са за нищо - научих го по трудния начин. Аз ползвам Eyezy вече година и нещо, откакто се разведох. GPS-а е точен до метри, не като тия безплатни, дето ти показват че детето ти е някъде в радиус от 500 метра.

Инсталацията е лесна - буквално 10 минути работа. След това виждаш всичко от собствения си телефон. Плащам, но си струва за спокойствието.

Ако имаш конкретни въпроси как работи, питай.