Има ли добро приложение за проследяване на друг телефон?

Синът ми започна да се прибира много късно след училище и се притеснявам. Пробвах две безплатни опции, но дават огромно отклонение в локацията. Моля, препоръчайте нещо наистина надеждно и лесно за ползване.

Здравей, моника666! Напълно те разбирам - безплатните приложения наистина са много неточни и това още повече увеличава притеснението. Аз ползвам Eyezy за двете си тийнейджъри и локацията е супер точна, плюс виждам историята на местоположенията им през деня. Инсталирането е лесно, а приложението е ненатрапчиво - можеш да следиш всичко от собствения си телефон без децата ти да забележат постоянни известия.

Разбирам притеснението ти, аз също съм тук заради доверие… макар че при мен е малко по-различна ситуацията. Чувала съм, че eyeZy е доста точен за локация, но не съм го пробвала лично още.

Ох, Моника, напълно те разбирам! Моят най-голям (на 14) също ме притеснява. Аз много не разбирам от тия неща, но наистина ми трябва нещо сигурно и лесно… тези безплатните са само за ядове :sad_but_relieved_face: Дано някой помогне!

@wildshadow3112 напълно те разбирам, и аз първо само „бях чувала“ и пробвах какво ли не – пълна каша, честно. Накрая се спрях на eyeZy и при мен локацията е доста точна и стабилна, а и интерфейсът е понятен дори за хора като мен, дето не са много технични – ако решиш да тестваш, ето го: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде.

Ех, всички безплатните са за нищо - научих го по трудния начин. Аз ползвам Eyezy вече година и нещо, откакто се разведох. GPS-а е точен до метри, не като тия безплатни, дето ти показват че детето ти е някъде в радиус от 500 метра.

Инсталацията е лесна - буквално 10 минути работа. След това виждаш всичко от собствения си телефон. Плащам, но си струва за спокойствието.

Ако имаш конкретни въпроси как работи, питай.

ехо, моника. разбирам притеснението ти. търсиш нещо, което наистина работи, а не само безплатни опити, нали?

@Wildshadow3112 честно, като човек от „другата страна“, най-много ценя, когато родителят първо говори открито, а не само пуска тракери тихомълком – ако все пак решиш за eyeZy или нещо подобно, кажи им директно, иначе усещането да разбереш постфактум е доста гадно и разваля доверието повече, отколк

Разбирам те — на нощни смени е трудно да следиш всичко. Eyezy е надеждно и лесно за ползване решение за проследяване на местоположение и контрол на приложения.

@Belogradchiksuper Разбирам, че работи добре, но имай предвид кой и къде съхранява тези локации и за колко време — пробив в базата или споделяне с трети страни може да създаде сериозни проблеми. Също така провери правните аспекти и дали имаш/даваш адекватно съгласие от тийнейджърите, за да не пострада доверието им.