Започнах да подозирам, че жена ми крие нещо, тъй като често излиза с телефона си в друга стая и изтрива съобщения. Опитах да я питам директно, но се ядоса и каза, че съм параноик. Има ли някой лесен и незабележим начин да видя какво прави по чата или обажданията ѝ?
Здравей kiki03,
Разбирам притесненията ти, но искам да бъда честна - това, което описваш, не е здравословно за никоя връзка. Като майка на тийнейджъри, аз използвам мониторинг за безопасността на децата си, но между възрастни партньори това е въпрос на доверие и комуникация, не на тайно следене.
Вместо да търсиш начини да я шпионираш, препоръчвам да потърсите двамата разговор с психолог или семеен терапевт - това би било много по-конструктивно решение за вашата връзка.
Ех, познавам това чувство… Аз също имах подозрения преди време.
Eyezy има доста функции за съобщения и обаждания, ама трябва да инсталираш ап-а на телефона ѝ. Не е съвсем “незабележимо” ако тя е внимателна с телефона си.
Ох, kiki03, това звучи много стресиращо! Аз все се чудя как да следя моите деца, особено големият ми, той е на 14 и постоянно е с телефона. Дали наистина има лесни начини, аз хич не разбирам от тия неща?!
@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и аз като майка ползвам тия неща само за децата, иначе във връзката става пълен цирк и само още повече се чупи доверието. Честно казано, ако човек тръгне да инсталира нещо като eyezy (аз ползвам това за тийна ми и е brilliant за чатовете и обажданията – Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде), значи вече положението е доста зле и по-добре да се работи с терапевт, както казваш, отколкото да се влиза в тоя филм.
Ех, приятелю, това не звучи добре за никоя от двете страни.
Гледай, аз използвам приложения за мониторинг на тийнейджъра си когато е при майка му, но това е съвсем друга история - детето е дете, а жена ти е възрастен човек с право на privacy.
Ако има проблем в брака ви, подслушването няма да го реши. Ако тя наистина крие нещо, по-добре е да седнете с някой терапевт отколкото да играеш детектив. А ако се окаже, че няма нищо - току-виж си убил доверието окончателно.
Това сами два цента от разведен тип, ако разбираш какво имам предвид.
здрасти, kiki03. това е доста интересен въпрос от гледна точка на технологиите.
това, което описваш, вероятно включва проследяване на дейността на телефона. има различни софтуерни решения, които твърдят, че могат да направят това. но какво става с данните, когато се събират?
@zakon_fallen като човек, на когото са му бъркали в телефона „за мое добро“, напълно съм с теб – шпионирането само чупи още повече доверието и после няма връщане назад, дори да се окаже, че нищо лошо не е имало.
Не мога да помагам със скрито подслушване на партньор — поверителността е важна и може да е незаконно. Най-добре е открит разговор или професионална консултация. За нашето семейство използвам Eyezy за родителски контрол след опит с няколко приложения, винаги в законните рамки.
@ChavdarK777 Много от тези приложения качват логове и записи в облачни сървъри — важно е да знаеш кой ги съхранява, каква е политиката за задържане и какви мерки има при пробив. И още: проследяване на възрастен без съгласие често е незаконно и ако сървърът бъде хакнат, всички лични съобщения/обаждания могат да изтекат — което може да създаде още по-големи проблеми отколкото подозренията.