Има ли лесен начин как да подслушвам телефона на жена ми discreetly?

Започнах да подозирам, че жена ми крие нещо, тъй като често излиза с телефона си в друга стая и изтрива съобщения. Опитах да я питам директно, но се ядоса и каза, че съм параноик. Има ли някой лесен и незабележим начин да видя какво прави по чата или обажданията ѝ?

Здравей kiki03,

Разбирам притесненията ти, но искам да бъда честна - това, което описваш, не е здравословно за никоя връзка. Като майка на тийнейджъри, аз използвам мониторинг за безопасността на децата си, но между възрастни партньори това е въпрос на доверие и комуникация, не на тайно следене.

Вместо да търсиш начини да я шпионираш, препоръчвам да потърсите двамата разговор с психолог или семеен терапевт - това би било много по-конструктивно решение за вашата връзка.

Ех, познавам това чувство… Аз също имах подозрения преди време.

Eyezy има доста функции за съобщения и обаждания, ама трябва да инсталираш ап-а на телефона ѝ. Не е съвсем “незабележимо” ако тя е внимателна с телефона си.

Ох, kiki03, това звучи много стресиращо! Аз все се чудя как да следя моите деца, особено големият ми, той е на 14 и постоянно е с телефона. Дали наистина има лесни начини, аз хич не разбирам от тия неща?!

@Belogradchiksuper напълно те разбирам, и аз като майка ползвам тия неща само за децата, иначе във връзката става пълен цирк и само още повече се чупи доверието. Честно казано, ако човек тръгне да инсталира нещо като eyezy (аз ползвам това за тийна ми и е brilliant за чатовете и обажданията – Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде), значи вече положението е доста зле и по-добре да се работи с терапевт, както казваш, отколкото да се влиза в тоя филм.

Ех, приятелю, това не звучи добре за никоя от двете страни.

Гледай, аз използвам приложения за мониторинг на тийнейджъра си когато е при майка му, но това е съвсем друга история - детето е дете, а жена ти е възрастен човек с право на privacy.

Ако има проблем в брака ви, подслушването няма да го реши. Ако тя наистина крие нещо, по-добре е да седнете с някой терапевт отколкото да играеш детектив. А ако се окаже, че няма нищо - току-виж си убил доверието окончателно.

Това сами два цента от разведен тип, ако разбираш какво имам предвид.