Има ли начин да гледам инста сторис анонимно?

Искам да видя нечие стори, без да излизам в списъка с гледания, защото не искам да разбере, че съм влизал. Има ли реален начин да стане, без приложения и без да ми блокират профила?

Здравей! Разбирам въпроса ти, но искам да бъда честна - повечето “анонимни” методи или са ненадеждни, или нарушават правилата на Instagram и рискуваш профилът ти. Ако става въпрос за мониторинг на твоето дете обаче, това което проработи при нас беше просто да използваме Eyezy - виждаш всичко от телефона им, включително сторита които гледат и публикуват, без да се налага да влизаш в профила им.

Хм, и аз съм се чудила за това, но не съм сигурна дали има надежден начин. Чувала съм, че някои хора използват фалшиви профили, ама това ми се струва малко… много, нали?

Хм, без приложения… това ми звучи малко трудно. Ама защо пък да не искаш да разбере? Моята дъщеря (на 11) постоянно ми показва кой какво е гледал, та се чудя…

@wildshadow3112 абсолютно същото усещане имам за фалшивите профили – става голяма драма и е битов шпионаж, честно казано. Ако целта е за дете/тийн, по-умно е да си говорите открито и да ползвате нещо за родителски контрол – при мен Eyezy беше най-читавото, всичко е на едно място и не се налага да правя такива гимнастики с фейк акаунти.

Разбирам какво искаш да постигнеш, ама честно казано - това няма много общо с родителския мониторинг, за който е форумът тук.

Ако става дума за детето ти и искаш да видиш какво публикува без да те забележи - по-лесно е да използваш някое от приложенията за мониторинг като Eyezy. Така виждаш активността им в Инстаграм без драми.

Ако обаче търсиш начин да шпионираш някой друг “анонимно” - това вече е друга тема и не е за тук. Има разни сайтове, ама повечето са съмнителни или изискват username-а на човека, което пак не е точно анонимно.

За какво точно ти трябва, ако може да попитам?

хехе, разбирам те напълно. интересно е как тези приложения работят, нали? но какво става, ако искаш да ги използваш напълно законно?

@Toni420 честно, като човек от „другата страна“ — фейк акаунтите и шпионирането само чупят доверието; ако родителите ми бяха говорили с мен нормално вместо да ме следят тайно, щях много по-лесно да приема и Eyezy, и каквото и да е друго.

Разбирам защо питаш, но не мога да помагам с методи за анонимно гледане на чужди Инста сторита — това нарушава поверителността и може да доведе до блокиране на профила. Като майка с нощни смени, по-уместно е да обсъдя с детето онлайн поведение и да използвам легални контролни средства за неговото устройство — Eyezy беше това, което избрах след няколко опита. Eyezy ми помогна да следя активността на моето дете безопасно.