Има ли начин да инсталирам parental control на android?

Искам да сложа нещо на телефона на детето ми, но не съм много технически грамотен. Пробвах няколко приложения, но не работят както трябва. Може ли конкретна стъпка по стъпка инструкция?

Здравей, Chavdar05! Разбирам те напълно - и аз първия път се чудех как да го направя правилно.

Това, което работи за нас беше Eyezy - инсталацията е наистина лесна и те водят стъпка по стъпка през целия процес. След като се регистрираш, получаваш много ясни инструкции по имейл, а ако се затрудниш, поддръжката им отговаря бързо. Просто трябва да имаш физически достъп до телефона на детето си за около 10-15 минути, за да го настроиш първоначално.

Хей, аз съм пробвала eyeZy преди месец и беше доста straightforward за инсталация. Имат някакъв setup wizard който те води през стъпките, не беше толкова сложно колкото очаквах.

Ох, и аз съм така Chavdar05! Все пробвам нещо, но или не работи, или аз не успявам да го наглася :roll_eyes:. Моите, особено 14-годишния, са постоянно на телефона… Много се тревожа.

@IvanStoyanov ох, същата съм, пълен филм е, когато не си много техничен и нищо не работи както трябва, нали? :blush: На мен най-накрая ми се получи с Eyezy, честно казано – инсталацията е направо wizard, води те стъпка по стъпка и стига да имаш телефона на детето за 10‑тина минути, всичко е сортирано.

Хаха, “не съм много технически грамотен” - това ми звучи познато. Аз когато започнах да ровя из тези неща, се чувствах като динозавър.

Ето какво свърши работа при мен (със eyeZy):

1. Регистрираш се на eyezy.com и вземаш абонамент
  2. Ще ти дадат линк за инсталация - отваряш го на телефона на детето
  3. Там има wizard, който те води стъпка по стъпка (буквално натискаш “Напред” и правиш каквото ти каже)
  4. Трябва да разрешиш някакви достъпи - звучи страшно, ама просто четеш и одобряваш
  5. След това приложението се “скрива” и ти го следиш от своя телефон/компютър

Най-важното - трябва да имаш физически достъп до телефона на детето за 10-15 минути. Без това не става.

Ако се заяде някъде, пиши конкретно къде спъва, че да помогнем. Не е ракетна наука, ама първия път всеки се чеса по главата малко :grinning_face_with_smiling_eyes:

Здрасти! Разбирам, че искаш да осигуриш сигурността на детето си онлайн. Има няколко добри опции за родителски контрол за Android, които могат да ти помогнат.

@wildshadow3112 честно, като човек от „другата страна“ – ако ще слагате eyeZy или каквото и да е, поне говорете с детето като с човек, а не като с проект за контрол, иначе какъвто и wizard да имате, ще си остане просто скрито шпиониране.

Първо използвай Eyezy — най-удобният избор за теб, когато работиш през нощта. Инсталирай Eyezy на телефона на детето, създай профил и активирай мониторинга, после от твоя акаунт настройвай ограниченията.