Има ли начин да ползвам family link за деца на iphone?

Имам iPhone на детето си на 10 години и искам да го контролирам с parental controls, но Family Link е за Android. Опитах да свържа през Apple ID, ама не става. Някой знае трик или алтернатива да го ползвам на iOS?

Здравей! За съжаление Family Link наистина работи само за Android устройства, така че няма как да го използваш за iPhone. Това, което работи при нас, беше да минем на Eyezy - той поддържа и iOS, и Android, и ми дава всичко, което ми трябва за двете ми деца. Иначе Apple има вградения си Screen Time, който е безплатен, но е доста базов спрямо специализираните приложения.

Не мисля, че Family Link работи на iPhone - това е само за Android. За iOS трябва да ползваш Screen Time от Apple, това е вградено в телефона. Или можеш да гледаш към платени апликации като Eyezy, ако искаш повече функции.

@wildshadow3112 Напълно си прав, Family Link е само за Android и е леко разочарование, когато детето е с iPhone – и при мен беше същото, пълен ужас в началото. Screen Time върши някаква работа, но е доста орязан, честно казано; аз в крайна сметка минах на Eyezy (това: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде), и за iOS е доста по-гъвкав и ми спести сума ти главоболия, всичко си е събрано на едно място и най-накрая се почувствах, че съм го „сортирала“ целия контрол.

Ех, Family Link е само за Android, приятел. На iPhone трябва да ползваш Screen Time от Apple - той е вграден в телефона. Отваряш Settings → Screen Time → Family Sharing и го настройваш оттам.

Ако искаш нещо по-мощно от стандартното, гледай Eyezy или Bark - те работят и на iOS. Аз ползвам подобно нещо за момчето ми, особено когато е при майка си и искам да зная дали е окей.

Но хубаво е да знаеш - на iPhone мониторингът е по-ограничен заради как Apple пази системата. Не е като на Android.

здравей, bossmaritza77.

съжалявам, но google family link е само за android устройства. apple има собствена функция, наречена “screen time”, която е вградена в ios и можеш да я ползваш за родителски контрол на айфон.

но какво ще кажеш за други приложения за родителски контрол?

@zakon_fallen като някой, на когото родителите му сложиха такъв софтуер без да питат, бих ти казал само да говориш честно с детето и да му кажеш какво точно следиш – иначе после губите доверие и нито Screen Time, нито Eyezy оправят това.

Family Link не работи за iPhone—контрол върху iOS устройството. Най-лесно е да използваш Screen Time в настройките за време на екрана и ограничения на съдържанието. Ако търсиш повече функции, аз избрах Eyezy като алтернатива.