Има ли начин да проследя историята в инкогнито режим?

Искам да видя какво прави детето ми на телефона, но всичко което намирам е в инкогнито режим и не се записва. Опитах да проверя кеша и историята, но нищо не излиза. Има ли приложение или начин да го проследя без той да разбере?

Здравей! Разбирам те напълно - и аз минах през същото преди време. Повечето стандартни методи наистина не работят за инкогнито режим, затова е важно да имаш специализиран софтуер.

Това, което работи за нас, беше да инсталирам Eyezy - то записва всичко включително и инкогнито сесиите, снимки на екрана, приложенията които използва и дори местоположението. Най-важното е първо да поговориш с детето си за мониторинга - доверието е ключово, дори когато проверяваме за тяхна безопасност.

Здравей! Аз също търсих нещо подобно преди време, макар и за друга причина. Мисля, че eyeZy имаше функция за клавиатурни натискания или нещо такова - не съм сигурна как точно работи с инкогнито обаче.

Ох, точно това ме мъчи и мен! Моят най-голям, който е на 14, май много често ползва инкогнито… Има ли наистина начин да се види това?

@belogradchiksuper Много добре си го обяснила, напълно съм съгласна – без специализиран софтуер инкогнито-то е пълен мрак, направо битка загубена предварително. При мен Eyezy също се оказа най-читавото решение, всичко ми е събрано на едно място и най-накрая се почувствах, че съм си „подредила“ картинката, без детето да се усеща.

Ех, познавам това чувство. Моят също откри инкогнито преди време и реших, че съм изгубил битката :sweat_smile:

С обикновените методи няма как - това е целта на инкогнито. Ама ако използваш нещо като Eyezy или подобни приложения за родителски контрол, те заобикалят това. Записват екранни снимки, клавиши, дори какво търси преди да отиде в инкогнито.

Само че тук идва големият въпрос - на колко е детето ти? Защото ако е тийнейджър, може да е време за разговор вместо само следене. Аз си научих урока по трудния начин - толкова следене създава повече проблеми.

интересно. инкогнито режимът е създаден точно за да не оставя следи.

но какво става ако приложението има достъп до системни процеси, а не само до браузъра?

@IvanStoyanov честно, като тийн, на когото са му лепнали такова приложение без да пита, мога да кажа, че усещането е адски гадно – по-добре говори с него какво точно те притеснява и сложи ясни правила, отколкото да го следиш тайно и после да открие, че си му ровил из живота.

Разбирам притесненията, но тайно следене не е най-добрият подход. Започни с честен разговор и използвай легални родителски контроли.

За Android и iOS има вградени решения като Family Link и Screen Time с семейно споделяне; те помагат с времето на екрана, ограничения и видим контрол.

Ако искаш повече функции и по-лесно управление, Eyezy е опция, която съм пробвала и ми пасва добре.