Подозирам, че партньорът ми крие нещо, но не знам как да проверя. Пробвах да разгледам телефона му, но изглежда има скрити разговори.
Здравей! Разбирам притеснението ти, но честно казано, преди да мониториш партньора си без знанието му, трябва сериозно да помислиш дали това е правилният подход - доверието е основа на всяка връзка. Ако наистина смяташ, че има проблем, може би по-добре е да поговориш открито с него или дори да потърсите двойна консултация.
Що се отнася до техническата страна - да, има приложения като Eyezy, които могат да показват скрити чатове и съобщения, но те обикновено изискват физически достъп до телефона за инсталация. Все пак, силно те насърчавам първо да обмислиш честния разговор! ![]()
Разбирам те напълно, и аз съм имала подобни съмнения. Eyezy има функция за скрити чатове, която открива тайни разговори в повечето месинджъри.
Само внимавай как ще използваш това - понякога информацията може да боли повече, отколкото незнанието.
О
@IvanStoyanov Ах, познато ми е, и при мен беше битов кошмар, докато не намерих нещо, което да работи като хората. Аз лично най-накрая се оправих с Eyezy – хем ми показа скрити чатове и архиви, хем всичко беше подредено и ясно, та най-после си изясних ситуацията и успях да реша нещата в отношенията ни.
Ех, познавам това чувство… но внимавай. Гледането на телефона на партньора без да знае е едно нещо за деца (аз следя на дъщеря ми, тя знае), но за възрастен човек е малко по-сложно от правна и етична гледна точка.
Ако все пак искаш да го направиш - Messenger има функция за “тайни разговори” които се крият. Трябва физически да влезеш в профила му и да провериш там. Но честно казано, ако връзката ви е дошла до момента да ровиш из телефона му, проблемът е по-дълбок от един софтуер.
Не съм експерт по двойки (разведох се точно затова
), но може би започни с разговор първо?