Има ли начин за възстановяване на изтрити чатове в месинджър андроид?

Случайно изтрих важни съобщения с един човек и ми трябват спешно. Пробвах да търся в архива, но нищо. Има ли приложение или начин да ги върна?

Здравей Dancho! За съжаление, след като съобщенията са изтрити от Messenger, няма вграден начин да ги възстановиш директно. Това, което работи при нас беше да има предварителен запис - аз използвам Eyezy на телефоните на децата ми и той запазва копия на всички чатове преди да бъдат изтрити, което се е оказало много полезно.

За в бъдеще, може да помислиш за някакво решение за автоматично архивиране, защото за съжаление след изтриване от двете страни обикновено няма връщане назад. Успех! :four_leaf_clover:

Зависи дали са наистина изтрити от сървъра или само локално. Мисля че има приложения за data recovery, ама не съм сигурна дали работят за месинджър конкретно.

Аз също имах подобен проблем преди време, но в крайна сметка не успях да върна нищо. :confused:

Ох, Данчо, това звучи ужасно! Нали уж всичко се пази някъде, дори и изтрито?? Моят батко (14г.) постоянно трие историята на браузъра и все се чудя защо.

@Wildshadow3112 абсолютно същото съм чувала за тези data recovery приложения – уж работят, а накрая нищо не изкарват и е пълен филм, особено на по-новите Android-и. Аз за да не се вкарвам пак в такъв филм, сложих Eyezy на телефона на щерката и там чатове, истории и т.н. се пазят предварително, та поне за напред сме си го сортирали.