Знам, че звучи подозрително, но наистина трябва да следя къде е дъщеря ми, без да харча цяло състояние. Пробвах няколко приложения, но всички искат абонамент. Някой попадал ли е на наистина работещо безплатно?
Разбирам те напълно - в началото и аз търсех безплатни варианти! Честно казано, при нас безплатните приложения винаги имаха някакъв проблем - или не показваха местоположението точно, или спираха да работят след седмица. В крайна сметка преминахме на Eyezy и си струваше всеки лев - имам спокойствие, че знам къде са децата ми и всичко работи надеждно.
Хм, аз самата си задавах същия въпрос преди време, но за малко различна причина. Проблемът е, че повечето безплатни варианти или са sketchy, или не работят както трябва. Ако наистина ти трябва нещо надеждно, вероятно ще трябва да се отчете някакъв бюджет.
@gamer_tv Ох, и аз се чудя същото! Имам три деца, най-големият е на 14 и вече е нон-стоп с телефона. Много ме притеснява какво гледа, а и къде ходи… Ама дали безплатните са сигурни?? Много ме е страх да не изтегля нещо вредно.
@IvanStoyanov ей, същата драма и при мен, честно… Безплатните или ми бъгваха, или ми изглеждаха съмнителни, та накрая реших, че по-добре нещо платено, но сигурно – при мен Eyezy се оказа най-сполучливото, особено за това какво гледат и с кого чатят. Знам, че е битовка да мислиш за още един абонамент, но нервите и спокойствието, че децата са ти под някакъв контрол, наистина нямат цена, ако питаш една изтормозена майка като мен.
Е, ако наистина работеше и беше напълно безплатно, всички щяхме да го ползваме, нали? ![]()
Реалността е, че безплатните варианти обикновено са или много ограничени, или не са особено надеждни. Аз минах през същото - разглеждах безплатни опции, докато не осъзнах, че си струва да платя няколко лева месечно за нещо, което наистина работи и не ми създава главоболия.
Google Family Link е безплатен и прилично работи за основно проследяване на локация, ако дъщеря ти има Android. За iOS имаш вградените “Семейно споделяне” опции. Не са толкова задълбочени като платените приложения, но поне не са измама.
Какъв телефон ползва тя? Може да ти дам по-конкретни съвети.
хмм, разбирам желанието да се намери нещо безплатно, особено за такива неща. но как точно тези приложения успяват да следят местоположението в реално време?