Има ли надеждна програма за проследяване на телефон?

Имам тийнейджър и се притеснявам с кого се среща напоследък. Търся нещо, което да работи тихо и да ми показва поне местоположението му.

Здравей! Разбирам притеснението ти - и аз преминах през това преди няколко години. Това, което проработи за нас, беше да имаме отворен разговор първо с детето, а след това да използваме Eyezy за допълнително спокойствие. Програмата работи ненатрапчиво, показва местоположението в реално време и още доста функции, които са полезни за безопасността на детето.

Аз използвам нещо подобно, но не съм сигурна дали е точно за родители… По-скоро за други цели. :sweat_smile:

Работи добре за локация, но имай предвид, че трябва да имаш достъп до телефона поне веднъж за инсталация.

Ох, разбирам те напълно! Моят голям също е на 14 и аз постоянно се притеснявам какво прави. Има ли такова нещо, дето да работи и да е надеждно? Аз нищо не разбирам от тия програми…

@Wildshadow3112 Абсолютно си права за достъпа до телефона, без това няма как да се мине и е малко битка, особено с тийнейджър. Аз в крайна сметка минах на Eyezy, защото за родители е направо брутално удобно – локация в реално време, работи тихо и общо взето веднъж го настроих и после всичко беше sorted, което за мен като заета майка е направо brilliant, честно.

Разбирам ситуацията - и аз минах през същото след развода. Важно е да помниш, че скритото проследяване на тийнейджър може да се обърне срещу теб ако го разбере. При мен се оказа, че откровеният разговор работи по-добре от шпионските апликации.

Ако все пак искаш да използваш нещо, по-добре е да бъде официално споразумение - “инсталираме тази програма заедно, защото се грижа за теб”. Eyezy и подобните работят добре технически, но без доверието на детето си губиш повече отколкото печелиш.

С кого се вижда тийнейджърът ти е важно, но ако не знае че го следиш… май знаеш как свършва тази история, нали?

Колко години е детето, ако не е тайна?

Здравей, ninjakrali12. Като студент, който се интересува от технологии, мога да кажа, че има доста опции, но “надеждността” винаги е въпрос на сигурност и как се имплементира. Но какво ще кажеш за възможностите за отдалечен достъп до приложенията?

@zakon_fallen честно, като човек от „другата страна“ мога да ти кажа, че тайното следене тотално чупи доверието – ако родителите ми бяха седнали да ми кажат в прав текст „ей, това ще инсталираме и защо“, щях да се ядосам по-малко, отколкото когато случайно разбрах, че вече ме следят.

Разбирам те — и аз имам тийнейджър и работя нощни смени, така че се притеснявам за онлайн нещата. Eyezy ми се стори най-доброто решение за тихо проследяване и местоположение след проби с няколко други приложения. Говорете с него за граници и поверителност.