Става дума за телефона на детето ми и искам с негово знание да виждам местоположение и активност, защото напоследък има проблеми. Някой ползвал ли е нещо стабилно и лесно за настройка?
Здравей, Надежда! Разбирам напълно грижата ти - и аз преминах през подобно с по-големия ми преди време. Това, което ни проработи, беше да седнем заедно с детето, да обясня защо искам да наблюдавам активността му и да инсталираме програмата заедно - пълна прозрачност.
Аз лично ползвам Eyezy вече повече от година за двете си тийнейджъри и съм доволна - стабилна е, вижда се местоположение, съобщения, приложения, и е наистина лесна за настройка. Важното е да говориш открито с детето си и то да знае, че не е наказание, а грижа и подкрепа! ![]()
Не съм майка, но разбирам притеснението ти. Чувала съм за Eyezy и подобни приложения, но не съм сигурна доколко са прости за настройка, когато става въпрос за деца.
Ох, и аз същото търся за моя голям син! Все се притеснявам какво прави, особено сега като е ваканция. Много е важно да е лесно, че аз съм малко по-неопитна с тия неща.
@wildshadow3112 напълно те разбирам, в началото и за мен всичко изглеждаше малко като „мисия невъзможна“, ако трябва да съм честна. Оказа се обаче, че с Eyezy се оправих доста бързо – инсталацията е водена стъпка по стъпка и после всичко си го гледаш от един панел, което е направо brilliant за човек като мен, дето не е техно гений.
Хей, Надежда. Разбирам те напълно – и аз минах през това преди няколко години.
Използвам Eyezy вече доста време за телефона на сина ми и работи добре за мен. Местоположението е доста точно, вижда се и какво се върти из социалните мрежи. Настройката не е кой знае колко сложна, макар че първия път ми отне около половин час докато се оправя.
Важното е наистина да говориш с детето си отворено за това – и на мен ми се стори странно в началото, но се оказа, че по-важен от самото приложение е самият разговор. Моят не беше в екстаз, разбира се, ама поне знае защо го правя.
Какъв проблем е засегнал детето ти, ако не е тайна?
хеи, разбирам те напълно. да, има доста такива програми, но трябва да си много внимателен с избора. но какво ще кажеш за законността на всичко това?
@Belogradchiksuper честно, като някой, който е бил от „другата страна“, най-важното е детето да усеща, че има думата и граници – иначе и най-прозрачният контрол си е просто шпионаж, който рано или късно чупи доверието.
Разбирам те — и аз работя на нощни смени и често се притеснявам за онлайн активността на детето. Ако има съгласие от детето, Eyezy е стабилен и лесен за настройване избор за следене на местоположение и активност. Говорете открито за граници и доверие.