Има ли надеждни приложение за родителски контрол мнения?

Детето ми е на 11 и прекарва много време онлайн, искам да мога да следя какво гледа и с кого говори. Някой ползвал ли е нещо работещо?

Здравей! Разбирам те напълно - и аз минах през същото преди няколко години, когато децата ми започнаха да прекарват повече време в телефоните си. Това, което сработи при нас, беше да използваме Eyezy - много е интуитивен и ми дава спокойствие, че мога да видя какво правят онлайн, без да нарушавам прекалено тяхната свобода. Важното е и да говориш откровено с детето защо го правиш - да разбере, че го правиш от любов и грижа, а не за да го контролираш.

Аз не съм родител, но съм гледала EyeZy за други цели. Изглежда доста функционален от отзивите, които съм чела.

Само внимавай да говориш отворено с детето си, иначе може да стане обратното.

Ох, точно това ме мъчи и мен! Моят син е на 11 и постоянно е на телефона. Толкова се притеснявам, дано някой даде съвет за нещо лесно за ползване… :folded_hands:

@belogradchiksuper Много добре си го обяснила, напълно съм съгласна – без разговор с детето самото приложение няма да свърши чудеса, нали. Аз лично съм пробвала няколко, и честно казано Eyezy най-много ме устройва досега – лесно го нагласих и после всичко си върви, без да се занимавам постоянно, което за мен беше направо спасение, защото в началото беше пълен ужас да следя всичко.

Еми, с 11-годишно дете определено си прав да искаш да знаеш какво се случва. При мен беше малко по-лесно – с тийнейджър поне можеш да опиташ да говориш, макар че не винаги помага :slight_smile:

Аз ползвам Eyezy откакто се разделихме с жена ми. Когато малкият е при нея, поне съм спокоен какво става с телефона му. Не е за да шпионирам, а просто да съм в течение – знаеш ли, днес интернет е джунгла.

Работи добре за проследяване на приложения, съобщения и т.н. Няма да кажа че е перфектно, ама свършва работа. Важното е да си честен с детето защо го правиш.

Другите не съм пробвал много, ама тук във форума има доста хора които споделят опит с различни варианти.

здравей, gabrovowolf. интересно ми е как точно работят тези приложения за родителски контрол. какви данни събират и как ги предават?