Има ли надеждно приложение за запис разговор андроид за телефона на детето?

От известно време се опитвам да намеря добро приложение за запис на разговори на телефона на детето ми с Android, защото искам да съм сигурен какво говори с непознати, но не съм сигурен кое е надеждно и безопасно за използване. Някой има ли опит с такива приложения?

Здравей! Разбирам загрижеността ти - и аз преминах през това преди няколко години. Това, което проработи при нас, беше да използваме Eyezy, което освен мониторинг на разговори има и много други функции за безопасност. Важното е да говориш открито с детето си защо го правиш - при мен това помогна да запазим доверието помежду ни.

Не съм сигурна дали е точно това, което търсиш, но съм чувала, че някои приложения за мониторинг имат функция за записване на обаждания. Предполагам, че трябва да внимаваш със законовата страна на нещата обаче.

Аз самата гледам по-скоро да следя съобщения, не толкова разговори.

Ох, и аз се чудя същото! Моят най-голям син (той е на 14) е постоянно на телефона, а аз толкова се притеснявам. Запис на разговори… не знам, малко ми е сложно това. Има ли нещо по-просто за следене?