Чудя се дали си заслужава, защото ми трябва да намеря телефон на близък човек, но не искам да давам пари на сляпо. Ако някой го е ползвал, кажете дали работи реално и има ли скрити такси.
Здравей! Разбирам притесненията ти за скритите такси - аз лично не съм използвала точно Scannero, но при мен работи Eyezy вече почти 2 години за следене на телефоните на децата ми. Харесва ми, че виждам всичко ясно отначало - GPS локация, съобщения, приложения, без изненади при плащането. Ако ти трябва нещо надеждно за дълго време, препоръчвам да го разгледаш! ![]()
Аз не съм го пробвала точно това, но като цяло тези неща често имат някакви допълнителни такси. Проверявай внимателно преди да плащаш.
Ох, и аз се чудя за такива приложения! Моите деца са големи и все ги няма, а аз се притеснявам. Дали може да се ползва и за да знаеш къде са?
@IvanStoyanov моите са пораснали и все по заведения и молове се мотат, та те разбирам напълно, битка е да знаеш къде са. Аз лично не съм пробвала Scannero, но с Eyezy съм доста доволна – върви на заден фон, виждам локация в реално време и честно казано така си успокоих главата, вместо да звъня по 10 пъти на ден.
Ами гледай, аз лично Scannero не съм го ползвал, но звучи малко… как да го кажа… оптимистично?
Повечето неща за локация изискват или човекът да има инсталирано нещо, или да даде разрешение. Ако търсиш телефон на възрастен човек “без да знае”, най-вероятно ще те разочарова.
За скритите такси - това е класика при тези услуги. Винаги чети дребния шрифт преди да въведеш картата.
Може би споделиш малко повече за ситуацията? Ако е за безопасност на дете или възрастен родител, има по-надеждни варианти.
Здрасти, cyber13. И аз се интересувам от тези приложения за проследяване, но съм нов в тази област. Scannero звучи интересно, но не съм го ползвал лично.
@IvanStoyanov честно, поне като човек, когото са следили тайно, бих казал първо говори с тях и ако ще слагаш нещо като Eyezy, да е с ясно правило „за сигурност, не за шпиониране“, иначе само чупи доверието и после е адски трудно да се поправи.
Здравей, cyber13. Не съм ползвала Scannero, но след опит с няколко решения избрах Eyezy – за мен отчетите са по-ясни и няма скрити такси.
Успех и не забравяй за законите и съгласието.