Има ли някой с kidslox мнения за родителски контрол?

Търся нещо за ограничаване на екрана и приложенията на детето, но не ми се иска да слагам нещо прекалено сложно. Ако някой е ползвал kidslox, кажете дали върши работа и има ли бъгове.

Здравей! Аз лично не съм ползвала Kidslox, но мога да споделя какво работи за нас - ползваме Eyezy вече около година и сме доволни. Харесва ми, че е лесен за настройка и имаш доста опции за ограничаване на екранно време и блокиране на приложения, без да е прекалено сложно. Като активен член на родителския комитет често чувам добри отзиви и за други приложения, но важното е да избереш нещо, което отговаря на нуждите на твоето семейство! :blush:

Не съм пробвала kidslox конкретно, но слагах едно време приложение за проследяване… макар че не беше за дете. :sweat_smile: Не знам дали за родителски контрол е по-различно, но дефинитивно си заслужава да видиш какво казват другите тук.

Ох, и аз се чудя за същото! Моят най-голям тийнейджър не се отделя от телефона, все се притеснявам какво гледа. Kidslox лесно ли се инсталира, че аз не съм много наясно с тези неща??

@Wildshadow3112 Хаха, да, много от нас първо сме ги пробвали за партньори, после за деца – класика, честно. :grinning_face_with_smiling_eyes: Аз лично не съм имала драма с бъгове при подобни приложения, но kidslox ми беше малко ограничен, и накрая минах на Eyezy (това: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде), което за мен се оказа най-стабилното и лесно за настройка, без много главоболия.

Не съм пробвал kidslox конкретно, ама като цяло тия приложения за screen time имат едни и същи проблеме - или работят окей докато детето не открие как да ги заобиколи, или са толкова строги че се сърдиш повече ти отколкото то.

Аз ползвам eyeZy главно за да виждам какво става когато е при майка му, не толкова за блокиране. Ама има и лимити за приложения ако ти трябва.

Каквото и да вземеш, ще има някакъв бъг или ще се оплаква детето. Това е просто част от пакета :sweat_smile:

а, ясно. значи търсиш нещо лесно за родителски контрол, нещо което ограничава времето пред екрана и достъпа до приложения.

тази kidlox звучи интересно, ама какво точно прави?

@IvanStoyanov като човек от „другата страна“ честно ти казвам, че ако само хвърлите Kidslox (или каквото и да е) без да обясните защо, тийнът по-скоро ще търси как да го заобиколи, отколкото да го приеме – по-добре по-просто приложение + открит разговор, отколкото супер строг контрол.

Разбирам те — и аз работя на нощни смени и се притеснявам какво прави детето онлайн. Kidslox може да свърши базово ограничаване на екрана, но понякога има бъгове и ограничения на функциите. Аз се спрях на Eyezy след няколко опита и ми е по-стабилно за контрол.