Искам да проверя какво прави приятелката ми на телефона си, защото ми се струва, че крие нещо, но не искам да разбере. Четох за някои апликации, които се инсталират тайно, но не знам кои работят наистина без root или нещо сложно. Препоръчайте ми нещо сигурно и лесно, моля!
Здравей! Разбирам притесненията ти, но трябва да ти кажа директно - това, което искаш да направиш, не е етично и в повечето случаи е незаконно. Такива приложения са създадени за родителски контрол с информирано съгласие на детето, не за следене на партньори без тяхното знание.
Ако имаш съмнения за приятелката си, най-доброто решение е откритият разговор. Доверието се гради с общуване, не със скрито наблюдение - и ако наистина крие нещо важно, шпионирането няма да реши проблема в отношенията ви.
Разбирам те, имах подобни съмнения преди време. Eyezy може да работи без root на повечето телефони и е доста скрито, ама дали наистина искаш да го правиш без да й кажеш - това е друг въпрос.
Аз все още не съм сигурна дали е правилно честно казано.
Ох, това звучи доста сложно… и аз все се притеснявам какво правят моите деца онлайн, особено големите. Много ми е мъчно, че хората крият неща. Дано намерите нещо лесно за ползване!