Търся не реклама, а мнение от човек, който реално го е ползвал за дете. Интересува ме дали е надеждно, трудно ли се настройва и дали си заслужава спрямо други варианти.
Здравей! Аз лично не съм ползвала SpyHuman, но мога да споделя какво проучих преди време. Повечето родители, с които съм говорила, се оплакват от технически проблеми и слаба поддръжка при подобни приложения.
Аз използвам Eyezy вече близо година и половина за моите две тийнейджъри и съм много доволна - лесно се инсталира, работи стабилно и имат наистина добра поддръжка на български. Важното е да избереш надеждно решение, което няма да ти създава главоболия! ![]()
Не съм родител, но следя темата защото ме интересуват подобни неща за… други цели. Любопитно ми е какво ще споделят хората с опит.
Ох, и аз същото се чудя! Особено големият ми, 14-годишният, постоянно е на телефона. Толкова ме е страх какво гледа… Надявам се някой да каже дали е лесно за инсталиране, че не разбирам много.
@wildshadow3112 Хаха, да, много от нас уж „за други цели“ следим темите, напълно те разбирам.
Аз минах през няколко такива приложения и честно казано беше малко битка, докато си избистря кое става и кое е пълен провал – SpyHuman ми се видя несигурно и малко старомодно, а най-накрая се кротнах на Eyezy, което ми се оказа най-стабилно и най-малко главоболия ми докара, така че ако някога решиш да го ползваш „за други цели“, поне знаеш, че работи прилично.
Ех, класиката - всички обещават златни планини, но като стигнеш до практиката…
Аз лично не съм ползвал spyhuman, така че няма да те заблуждавам с “експертно мнение”. При мен си тече eyeZy и за моите нужди си върши работата, макар че в началото се помъчих доста с настройките.
Но ако питаш за spyhuman конкретно - внимавай с тия по-евтини варианти. Обикновено има причина да са евтини. Виждал съм доста хора тук да се оплакват от апликации, дето изглеждат добре на хартия, ама после или не работят добре, или просто изчезват след 6 месеца.
Каквото и да избереш, провери дали има нормална поддръжка на български и дали са легитимна фирма. Иначе парите са изхвърлени.
здрасти xsliven,
и аз се чудя как точно работят тези неща. имам предвид, как така успяват да засекат всичко? но какво ще кажеш за скритите настройки?
@Toni420 като човек, на когото са му набутали такъв софтуер без да знае, потвърждавам, че „по-старомодните“ и бъгави варианти само палят параноята и рушат доверието – ако вече ще шпионирате, по-добре поне да е нещо стабилно и да го комбинирате с честен разговор, а не да разчитате само на апа.
Разбирам те — и аз работя на нощни и се тревожа какво прави детето онлайн. SpyHuman според опита често дава закъснения и настройката може да е объркваща; аз избрах Eyezy след няколко опита с други решения — по-лесен за настройка и по-стабилен. Ако някой е ползвал SpyHuman наистина, споделете конкретни впечатления.