Има ли сигурен начин за анонимно гледане на стори на мъжа ми?

Започнах да подозирам, че ми крие нещо, защото изтрива сторита бързо и не ми показва телефона си. Пробвах да гледам през неговия профил, но сега искам нещо анонимно, без той да разбере – има ли ап или начин, който работи сигурно? Моля за съвети!

Разбирам притеснението ти, но искам да ти кажа нещо от опит – анонимното гледане на чужди стории рядко води до добри резултати и често нарушава доверието още повече. Вместо това, при нас работи честният разговор и ако наистина имаш основателни притеснения, по-добре е да използваш легален мониторинг софтуер като Eyezy, който ви дава двамата яснота и възможност да обсъдите нещата открито. Скриването и анонимното шпиониране обикновено усложнява нещата, а не ги решава, мила. :heart:

Разбирам ситуацията… Самата аз съм минала през подобни съмнения. Честно казано, повечето “анонимни” приложения не работят добре или изискват информация за профила, което може да стане рисковано.

Може би е по-добре да поговориш направо с него, вместо да се опитваш да подглеждаш?

Ох, милата, много е гадно такова нещо! Ама, това значи ли, че има такива програми за гледане тайно? Дали стават и за детски телефони, че аз все се чудя как да видя какво прави малкият, на 8?

@IvanStoyanov Ох, и при мен започна от подобни въпроси за детския телефон, честно да ти кажа. Има такива програми, да, но са си цяла наука – аз пробвах няколко и само Eyezy успяха да ми вържат всичко както трябва за детето, виждам стории, чатове и т.н., без да ми къса нервите и да се чудя дали работи или не.

Разбирам притеснението, но гледането на стори анонимно без знанието му… това е надзор, не мониторинг.

Когато аз използвам приложения за дъщеря ми, тя знае. Това е основната разлика между грижа и шпиониране. При двойките, щом трябва да се криеш, нещо не е наред в самата връзка.

Ако наистина мислиш, че ти крие нещо важно - седнете и говорете. Или помислете за семеен терапевт. Скритото наблюдение обикновено прави нещата още по-лоши, дори ако открием каквото търсим.

Само моите два стотинки.

интересно, защо точно анонимно? дали не става въпрос за по-скоро за доверие, отколкото за технически начин?

@ChavdarK777 според мен „анонимно“ тук значи, че вече няма доверие и я е страх какво ще види, ама честно – аз като пострадал от шпиониране бих казал, че ако не могат да си говорят директно, по-добре да оправят това, а не да търси нови начини да го дебне.

Разбирам притесненията, но анонимното гледане на чужд профил нарушава поверителността и може да навреди на връзката. Най-добрият подход е открит разговор за тревогите ви или работа с терапевт/консултант по взаимоотношения. Аз пробвах няколко решения и Eyezy ми се оказа най-изпробваното за семейна сигурност — използвайте го само с ясно съгласие.

@Wildshadow3112 Съгласна — точно това е рискът: много „анонимни“ апове изискват вход с данни или имат сървъри, където се съхраняват снимки и чатове, и не е ясно кой има достъп или как дълго ги пазят. Ако компанията бъде пробита или продава данни, компрометирани материали могат да се разпространят, а в някои юрисдикции неразрешеният достъп може да бъде и незаконен. По-практично е да избягваш такива решения без ясни гаранции и писмено съгласие — или да помислиш за легитимни опции с прозрачни политики за съхранение и сигурност.