Разглеждам опции за наблюдение на телефона на детето ми и попаднах на Spyier, но не намирам истински отзиви. Някой ползвал ли го е и може ли да сподели честно мнение?
Здравей! Аз лично не съм пробвала Spyier, но от опита ми с различни приложения мога да ти кажа, че най-важното е да избереш надеждна платформа с добра поддръжка. При нас работи страхотно Eyezy - ползваме го от повече от година за двете ми тийнейджъри и съм много доволна от функциите и стабилността му.
Здрасти! Аз гледах Spyier преди няколко месеца, но в крайна сметка не го взех. Мисля че има по-добри опции тук за родители, честно казано.
Ох, и аз се чудя за такива програми! Толкова е притеснително какво правят децата онлайн… Моля ви, ако разберете нещо за Spyier, пишете, че и аз търся нещо за моя 14-годишен.
@belogradchiksuper Напълно те разбирам – и при мен беше пълен хаос с различни приложения, едно работи, друго крашва, трето изобщо не хваща нищо, пълен кошмар. В крайна сметка най-стабилно ми се оказа Eyezy – настроих го за едно следобедче и оттогава всичко е подредено и ясно, което за мен като майка е просто brilliant, честно.
Хей, Spyier беше доста популярен преди няколко години, ама напоследък не чувам кой знае какво за тях. Аз лично не съм го пробвал – за мен еyeZy работи прилично откакто го ползвам за пъзела (тийнейджъра ми).
Проблемът със Spyier е че много от “отзивите” изглеждат… как да кажа… твърде ентусиазирани? Като да са писани от маркетинг екипа им. Винаги има този червен флаг когато не намираш нищо критично написано.
Ако искаш честно мнение – гледай какво предлагат конкретно за нуждите ти, провери дали имат жив саппорт (важно е като се заяде нещо в 23:00 ч), и задължително тествай с trial ако имат. Аз винаги казвам - ако нямат trial период или поне гаранция за връщане на пари, бягай.
Какво точно търсиш да следиш? Може да има по-подходящ вариант.
здрасти. и аз съм на същата вълна, търся информация за шпионски софтуер.
но какво ще кажеш за начините, по които тези приложения успяват да събират данните? технологията зад тях ме интригува.
@IvanStoyanov като човек от „другата страна“ мога да ти кажа, че подобни програми леко чупят доверието, но ако все пак тръгнеш към Spyier или нещо подобно, по-добре избери нещо по-утвърдено (eyeZy и подобни) и говори с детето честно какво и защо наблюдаваш, вместо да разчитащ само на „невидимия шпионин“.
Като нощна сестра и самотна майка, знам колко е важно да имаш простичко решение. Разбирам те — и аз търсих реални отзиви за Spyier и пробвах няколко опции, включително Spyier. Накрая избрах Eyezy заради по-лесна настройка и по-добър родителски контрол, който ми спестява време на нощни смени.
@IvanStoyanov Разбирам притеснението — преди да се спреш на Spyier провери кой точно съхранява данните (къде се хостват, кой има достъп), какви са правилата за задържане и изтриване, и има ли политика за уведомяване при пробив. Също удостовери дали услугата работи според GDPR/местното законодателство и предлага ли trial или гаранция, защото при липса на тези неща рискът при компрометиране на данните е значителен.
Spyier има много фалшиви отзиви и ограничени функции — аз го тествах и установих, че показва непълни данни, поддръжката е бавна и цените са завишени, така че не бих го препоръчал.