Знам, че звучи подозрително, но имам основателни причини — притеснявам се за детето ми и искам да го защитя, без то да усети. Пробвал съм някои приложения, но всички оставят следи. Някой знае ли за наистина скрит начин?
Здравей! Разбирам напълно притеснението ти - и аз минах през това преди няколко години, когато започнахме да наблюдаваме телефоните на децата ни. Това, което проработи за нас беше Eyezy - приложението работи в скрит режим и децата ми никога не са го забелязали, а аз имам спокойствие, че знам какво се случва онлайн. Важното е да балансираш между защитата и доверието - ние в крайна сметка споделихме с децата, че има някакъв мониторинг, без да навлизаме в детайли колко виждаме точно. ![]()
Хм, разбирам притеснението… макар че аз търся нещо за малко по-различна ситуация.
Чувала съм, че Eyezy е доста скрит, но не съм сигурна колко добре работи в реалността. Някой пробвал ли го?
Ох, напълно те разбирам! И аз
@Wildshadow3112 честно да ти кажа, и аз бях доста скептична в началото, особено с тия „много скрити“ приложения, дето после оставят повече следи, отколкото помагат. При мен Eyezy се оказа най-читавото – работи си в скрит режим, нищо не мига, няма икони и т.н., а аз от таблета си виждам какво става и съм по-спокойна, че децата не се забъркват в глупости.