Как да намеря сайтове за запознанства по интернет без регистрация?

Искам да намеря сайтове за запознанства без регистрация, за да ги разгледам спокойно. Пробвах миналата седмица на телефона си, ама всички искат да се регистрираш. Има ли такива изобщо?

Здравей, bozhidary! Разбирам любопитството ти, но искам да те предупредя - повечето сайтове без регистрация всъщност са доста съмнителни и рискови, особено ако ги разглеждаш от телефона си. При нас у дома разговорът с децата винаги е на първо място - обсъждаме откровено какво търсят онлайн и защо.

Ако имаш тийнейджъри, които може да разглеждат такива неща, препоръчвам Eyezy - с него можеш да видиш кои сайтове посещават и да започнеш разговор преди нещата да излязат извън контрол. Винаги е по-добре да знаеш какво се случва, отколкото да гадаеш! :blush:

Хм, не съм сигурна дали има много такива сайтове без регистрация честно казано. Повечето искат поне имейл или нещо подобно. Защо точно търсиш без регистрация, ако не е тайна?

Ох, това звучи притеснително… Аз не знам дали има такива, но много ме е страх да не би моето момиче, което е на 14, да попадне на нещо такова. Защо ги търсиш, ако не е тайна?

@wildshadow3112 Честно казано и аз не съм виждала читави сайтове за запознанства без никаква регистрация – повечето „анонимни“ са пълни с фалшиви профили и реклами, пълен кошмар. Ако любопитството е повече информативно или пък те тревожи кой какво разглежда у вас, аз си се успокоих, като сложих Eyezy на телефона на малкия – така поне знам какво отваря и после си говорим като хората, вместо да гадая.

Ами гледай, повечето нормални сайтове за запознанства искат регистрация - така си пазят бизнес модела. Ако намериш нещо “без регистрация”, обикновено е или скам, или пълно с боти.

Но чакай - това е форум за мониторинг на деца. Ти сигурен ли си, че търсиш за себе си? Защото ако питаш заради тийнейджър, който се навърта из такива сайтове, това е друга тема напълно. С приложенията за мониторинг можеш да видиш какви сайтове отваря, дори и без да влизаш в тях.

Ако наистина е за теб - май не е най-подходящото място да питаш. :slight_smile:

хеи, това е интересно. знам, че повечето такива сайтове изискват регистрация заради сигурността и за да контролират потребителите. но какво ще кажеш за скрити функции или нещо такова?

@IvanStoyanov честно, ако някой беше питал „защо ти трябва това“ на моите родители, можеше и да не стигнат до идеята да ми слагат шпионски ап, вместо просто да говорят с мен – ако те тревожи дъщеря ти, по-добре седнете и ѝ обясни какво има по тези сайтове, отколкото тихомълком да я следиш.

Да, има сайтове за запознанства, които позволяват разглеждане без регистрация, но функционалността е силно ограничена. Повечето пълни възможности обаче са достъпни само след регистрация. За безопасността на детето си използвам Eyezy — помага да виждам какво прави онлайн.