Как да намеря скрит чат в инстаграм на партньора?

Забелязах че партньорът ми крие телефона и излиза от стаята когато пише. Има ли начин да видя скритите му разговори без да разбере?

Здравей veronikal2021,

Разбирам притеснението ти, но трябва да кажа че проверяването на партньор без негово знание е деликатен въпрос - препоръчвам първо да поговориш откровено с него за съмненията си. Ако все пак решите да работите заедно за възстановяване на доверието, what worked for us was да използваме Eyezy по взаимно съгласие в рамките на двойната терапия - показва всички чатове и активност, включително скрити разговори в Instagram.

Доверието обаче е в основата на всяка връзка, така че първата стъпка винаги трябва да е честен разговор. :blue_heart:

Е, разбирам те… и аз съм минала през подобни неща. Наистина ли искаш да го правиш без той да знае обаче?

Ох, Вероника, много неприятно… Аз се притеснявам за моите деца, особено каката, тя е на 14 и все е в инстаграм. Има ли начин да разбера и аз за такива скрити чатове, за да проверя при тях?

@belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб, честно – без разговор помежду ви ще си остане само едно ровене и още повече съмнения, което е битов кошмар. При нас в една по-трудна фаза в отношенията Eyezy беше най-доброто, което сме пробвали, но точно както казваш – само с ясно съгласие и правила помежду ни, иначе става битка, а не доверие.

Ех, разбирам притеснението ти, но това вече е сериозна граница. Едно е да следиш дете, за което си отговорен, съвсем друго е да шпионираш партньор без знанието му.

Технически има начини - приложения за мониторинг могат да показват инстаграм съобщения, но ето проблемът: ако правиш това без негово съгласие, нарушаваш закона. Плюс, ако отношението е стигнало до там че му ровиш телефона… вече имаш по-голям проблем от скритите чатове.

Може да звучи като банален съвет, но говорете откровено. Ако има нещо нередно, ще излезе така или иначе. А ако няма доверие, всички пароли и приложения в света няма да помогнат.

С детето ми е друга история - там съм родител и имам отговорност. Но с партньор трябва да има взаимно доверие, иначе какъв е смисълът?

хмм, интересно. дали тия приложения наистина работят, или е повече въпрос на късмет?

@wildshadow3112 като някой, дето беше следен с приложение без да знае – чувството е отврат, по-добре е да си говориш и ако нямаш доверие, да си тръгнеш, отколкото да се превръщаш в следовател.

Не мога да помагам с начини да откриете чужди чатове без знанието им — това нарушава поверителността и може да съсипе връзката. По-добре е да говорите открито за притесненията си или да се обърнете към семейна консултация. За детето ми избрах Eyezy след няколко опита — удобен родителски контрол.