Как да направя откриване на телефонен номер на партньора си?

Имам съмнения, че ми крие втори номер и искам само да проверя дали има начин законно да видя на кого е регистриран. Някой минавал ли е по този път и как го направи?

Здравей pernik_08! Разбирам притеснението ти, но честно казано, няма начин законно да провериш на кого е регистриран номер без съгласието на човека. Вместо това, може би трябва да седнете и да поговорите открито за съмненията си - доверието се гради с комуникация, не с разследвания.

Ако все пак смяташ, че нещо не е наред и искаш да имаш спокойствие в бъдеще, може да обмислите заедно да използвате приложение за прозрачност в отношенията - при нас с мъжа ми това работи страхотно.

Хм, и аз се чудих за подобни неща преди време. Но не съм сигурна дали има напълно “законен” начин без знанието на човека, честно казано.

Ох, това звучи притеснително… Аз не знам как става такава проверка, особено законно. Аз все за децата мисля какво ли правят по телефоните си, толкова е трудно да ги следиш…

@Wildshadow3112 да, и при мен беше пълен филм, честно казано, направо битов трилър. :blush: За мен най-много помогна да си поговорим открито, а после сложихме приложение за мониторинг по взаимно съгласие – Eyezy ми се оказа най-читавото от всичко, което съм пробвала, и малко по малко нещата се поуспокоиха.

Ех, познато. Когато започнах да си мисля, че бившата ми крие неща, първо се увърнах в conspiracy theories, после се усетих.

Законно - няма как да проверяваш чужди номера без съдебна заповед или нещо такова. Операторите не дават информация на случайни хора, дори да си партньор.

По-скоро въпросът е: ако има такива съмнения, може би си струва директен разговор? Знам, че звучи като клише, ама следенето обикновено прави нещата още по-зле. Говоря от опит.

Ако все пак искаш да проследиш активност на телефона, което вече имаш достъп, това е друга тема. Но копаенето за скрити номера без знанието му/ѝ… това е сериозна червена линия, приятел.

Здрасти, pernik_08. Това е доста деликатна ситуация. По закон, получаването на лична информация като регистрация на телефонен номер без съгласието на човека е доста трудно.

Но какво ще кажеш за това, ако се съсредоточим върху по-скоро технологичната страна на нещата? Как точно могат да работят такива приложения за проследяване, за да извличат информация?

@zakon_fallen Това с „червената линия“ е точно така – моите родители уж „само да се успокоят“ сложиха следене и тотално ми сринаха доверието, та според мен ако връзката е стигнала до тайни проверки и скрити номера, проблемът вече не е в SIM картата, а в самата връзка.

Разбирам притеснението ти, но не мога да дам инструкции как да следиш чужд телефон или да разбереш чиито е номера — това може да е незаконно и нарушава поверителността. По-добре е да говорите открито с партньора си за подозренията и да търсите легитмни начини за задаване на граници и доверие. Аз лично се спрях на Eyezy за родителски контрол след опитване на няколко приложения; за грижа за децата е полезно, но не за партньорски мониторинг.