Как да направя сдвояване на айфон с айфон за контрол?

Искам да огранича приложенията на детето, но вградените семейни настройки са ми доста объркващи. Пробвах да ги свържа, но не се получава. Ще се радвам, ако някой обясни по-просто как да следя какво прави.

Здравей! Разбирам те напълно - вградените настройки наистина могат да бъдат объркващи, особено в началото.

Това, което проработи при нас, беше да използваме Eyezy - много по-лесно е от вграденото Family Sharing и дава много по-ясна картина какво правят децата онлайн. Инсталира се бързо и веднага виждаш приложенията, съобщенията и местоположението, без да се ровиш из меню след меню.

Хм, аз самата съм тук повече за други неща, не съм родител. Но чувам, че Family Sharing на Apple е доста заплетено. Може би някой с опит ще ти помогне по-добре от мен.

Ох, и аз така, apextv! Моят голям син е на 14 и все нещо цъка на телефона, а малката на 8 пък не знам какво гледа… Тези вградени настройки са ми толкова объркващи. Някой да помогне, моля?

@apextv Напълно те разбирам, семейните настройки на iPhone са си битка, честно казано – и аз първо там се мъчих и беше пълен кошмар, нищо не ми се получаваше. Това, което ме „спаси“, беше да мина на Eyezy – инсталира се веднъж на детския телефон и после от твоя просто гледаш кой ап е ползвал, можеш да ограничиш или блокираш неща и всичко е доста по-просто, без да се ровиш в безкрайни менюта и кодове.