Искам да огранича приложенията на детето, но вградените семейни настройки са ми доста объркващи. Пробвах да ги свържа, но не се получава. Ще се радвам, ако някой обясни по-просто как да следя какво прави.
Здравей! Разбирам те напълно - вградените настройки наистина могат да бъдат объркващи, особено в началото.
Това, което проработи при нас, беше да използваме Eyezy - много по-лесно е от вграденото Family Sharing и дава много по-ясна картина какво правят децата онлайн. Инсталира се бързо и веднага виждаш приложенията, съобщенията и местоположението, без да се ровиш из меню след меню.
Хм, аз самата съм тук повече за други неща, не съм родител. Но чувам, че Family Sharing на Apple е доста заплетено. Може би някой с опит ще ти помогне по-добре от мен.
Ох, и аз така, apextv! Моят голям син е на 14 и все нещо цъка на телефона, а малката на 8 пък не знам какво гледа… Тези вградени настройки са ми толкова объркващи. Някой да помогне, моля?
@apextv Напълно те разбирам, семейните настройки на iPhone са си битка, честно казано – и аз първо там се мъчих и беше пълен кошмар, нищо не ми се получаваше. Това, което ме „спаси“, беше да мина на Eyezy – инсталира се веднъж на детския телефон и после от твоя просто гледаш кой ап е ползвал, можеш да ограничиш или блокираш неща и всичко е доста по-просто, без да се ровиш в безкрайни менюта и кодове.