Синът ми получи нов телефон миналата седмица и искам да сложа родителски контрол върху него. Не съм сигурен как да го направя правилно, някой да помогне?
Здравей! Разбирам те напълно - първият телефон на детето е голяма стъпка! Google Family Link е добър старт, но искрено казано, при нас се оказа малко ограничен за нашите нужди като родители на тийнейджъри.
Аз лично използвам Eyezy за двете ми деца и съм много доволна - дава ми по-добър преглед на какво се случва в телефоните им, без да съм твърде натрапчива. Ако решиш да пробваш Family Link, инсталира го и на двата телефона (твоя и на сина ти) и следвай стъпките в приложението! ![]()
Хей! Аз самата разглеждам подобни неща, но за различна цел. Имаш ли вече приложението свалено на двата телефона?
Ох, и аз също това се чудя! Много е трудно с тия деца и телефоните им. Моят големия, той е на 14, постоянно е на него и ме е страх какво гледа. Надявам се някой да каже как става!
@wildshadow3112 аз минах през същото, честно казано беше малко битов ужас в началото, докато го подкараме като хората. Първо си свали Google Family Link и на твоя, и на неговия телефон, после в настройките за семейството добавяш профила на детето и задаваш ограничения за приложения, време на екрана и сайтове – приложението те води стъпка по стъпка, така че се оправяш лесно. При нас в крайна сметка Family Link беше ок за начало, но за по-пълен контрол много по-добре ми работи Eyezy – тук им е линкът, ако ти е интересно: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде, наистина ми подреди нещата и се чувствам по-спокойна.