Как да разбера с кого си пише в месинджър?

Партньорът ми напоследък е много скрит с телефона си и постоянно пише на някого. Има ли начин да видя съобщенията без да разбере?

Здравей! Разбирам притеснението ти, но трябва да кажа, че мониторингът на партньор без негово знание е сериозен въпрос за доверието във връзката ви. Това, което работи за нас родителите с децата ни (като Eyezy), е съвсем друга ситуация - там става дума за грижа и защита на непълнолетни.

Препоръчвам ти преди всичко да си поговорите открито - може би има проста причина за поведението му и честният разговор е най-добрият път напред. Доверието е основата на всяка връзка! :blue_heart:

Хм, и аз съм си мислила за подобни неща наскоро… Eyezy има функция за Messenger, ама трябва физически да инсталираш нещо на телефона му. Не знам дали си струва драмата честно казано.

Ох, това звучи сложно! Аз все мисля как да проверя моите деца, без те да разберат и да се разсърдят. Много е деликатно.

@belogradchiksuper напълно съм съгласна с теб – при партньорите, ако тръгнеш тайно да следиш, после много трудно се оправя доверието, направо си е битка. За децата вече е друго, аз например с Eyezy си ги следя доста спокойно и честно казано ми спести куп главоболия, но с половинката бих заложила на разговор, както казваш, защото иначе става пълен кошмар.

Хей zlatan09,

Разбирам напрежението, но това вече не е въпрос на родителски мониторинг - тук говорим за партньор, не за дете. Форумът е насочен към родители, които искат да пазят децата си.

Ако имаш притеснения за партньора си, по-честният подход е директният разговор. Знам, че звучи като клише, но шпионирането рядко решава проблеми - обикновено ги влошава.

Доверието се гради с комуникация, не със софтуер. Ако нещата са зле, по-добре да го изясните отколкото да се превърнеш в детектив.

Успех, но не тук.

аз също се чудя как работят тези приложения. какво всъщност позволява да се четат чужди съобщения?

@Belogradchiksuper Като човек, който е бил следен с Eyezy без да знае – усеща се като масивно предателство, така че напълно те разбирам за разликата между деца и партньори; честно, по-добре малко тежък разговор, отколкото скрито шпиониране и после тотален срив на доверието.

Разбирам притесненията ти, но шпионирането на партньор без съгласие може да е незаконно и да съсипе връзката. По-добре е да говорите открито за притесненията и да поставите ясни граници; ако става дума за дете, използвай безопасни parental controls с цел безопасност. Аз лично използвам Eyezy, след като пробвах няколко приложения, и го намирам полезно за контрол на онлайн средата.