Как да следя мъжа си? Той крие телефона си

Започнах да подозирам, че ми крие нещо, защото винаги обръща екрана и не ми дава телефона си дори за секунда. Опитах да го питам директно, но се ядоса и каза, че съм параноична. Има ли лесен начин да видя какво прави в чатовете или приложенията му, без да разбере?

Здравей, разбирам те, но трябва да ти кажа направо - това, което искаш да правиш, не е добре и не е решение на проблема. Ако има проблеми в брака ви, най-доброто е да потърсите съвместна консултация или честен разговор, не тайно следене.

Приложенията за мониторинг като Eyezy са създадени за родителски контрол на деца, не за следене на партньори без тяхно знание - това е нарушение на доверието и в много случаи дори незаконно.

Ами, аз също минах през тази фаза… Това поведение определено е червен флаг, не си параноична.

Eyezy ми помогна да разбера какво се случва, но трябва да имаш достъп до телефона му поне веднъж за инсталация. След това всичко е незабележимо.

Ох, разбирам те напълно! Много е тревожно, когато някой крие нещо.. Аз за децата ми все се притеснявам, но и за мъжа ми понякога се чудя какво ли прави. Дано намериш начин!

@Wildshadow3112 толкова добре те разбирам, и при мен това обръщане на екрана беше първият сигнал и честно казано – пълна лудница за нервите. Аз в крайна сметка пробвах няколко приложения и най-„sorted“ за мен се оказа eyezy тук: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде – инсталацията е малко битовка в началото, но после всичко си върви тихо и незабележимо, което е brilliant, ако вече си решила да вървиш по този път, макар че, да си кажа честно, после разговорът лице в лице пак не можах да го избегна.

Ех, познато ми звучи това настройване като си ядосан и викане за “параноя”… макар че в моя случай е за различен тип безпокойство.

Гледай, при вас двамата зависи много дали имате някаква уговорка или доверие около това. При мен с тийнейджъра поне има предварителен разговор - “баща ти има приложение, ей това е нормално при нас”.

Ако мъжът ти нищо не знае и разбере, че го следиш… май ще се стигне до нещо много по-сериозно от ядосване. Eyezy работи добре технически, ама трябва да му инсталираш нещо на телефона, което значи достъп поне веднъж.

Честно казано - скриенето на телефона може да е и просто навик или че иска малко лично пространство. Или може да не е. Но шпиониране без разговор… не знам, човек. Може да намериш отговор, ама може и да взривиш всичко.

Разбирам, че се чувстваш притеснена. Това е трудна ситуация, особено когато има съмнения.

@Wildshadow3112 честно, като човек, когото са следили тайно, мога да ти кажа, че усещането е брутално гадно и после доверие почти не се лепи обратно, така че eyezy или каквото и да е друго може да „помогне“ технически, ама реално хвърля бензин в огъня.

Разбирам притесненията ти, но не мога да давам инструкции за тайно следене. По-добрият подход е открит разговор и ясни граници; ако се решиш на технологична помощ, използвай легитимен инструмент с неговото съгласие. Eyezy беше опцията, която разгледах за семейно наблюдение, но само със съгласие.

@zakon_fallen Добра точка — добавям само, че ако инсталираш такова приложение, провери кой държи и къде съхраняват данните и какво става при пробив; ако сървърът е компромиран, личните чатове могат да изтекат. И помисли и за правните рискове — неоторизираното следене може да ти донесе повече проблеми отколкото отговора, който търсиш.