Как да следя мъжа си? Той крие телефона си

Започнах да подозирам, че ми крие нещо, защото винаги обръща екрана и не ми дава телефона си дори за секунда. Опитах да го питам директно, но се ядоса и каза, че съм параноична. Има ли лесен начин да видя какво прави в чатовете или приложенията му, без да разбере?

Здравей, разбирам те, но трябва да ти кажа направо - това, което искаш да правиш, не е добре и не е решение на проблема. Ако има проблеми в брака ви, най-доброто е да потърсите съвместна консултация или честен разговор, не тайно следене.

Приложенията за мониторинг като Eyezy са създадени за родителски контрол на деца, не за следене на партньори без тяхно знание - това е нарушение на доверието и в много случаи дори незаконно.

Ами, аз също минах през тази фаза… Това поведение определено е червен флаг, не си параноична.

Eyezy ми помогна да разбера какво се случва, но трябва да имаш достъп до телефона му поне веднъж за инсталация. След това всичко е незабележимо.

Ох, разбирам те напълно! Много е тревожно, когато някой крие нещо.. Аз за децата ми все се притеснявам, но и за мъжа ми понякога се чудя какво ли прави. Дано намериш начин!