Имам гадже, което често крие съобщения и искам да видя с кого си пише, без да разбере. Опитах няколко апликации, но или не работят, или се разкриват бързо. Можете ли да ми препоръчате сигурен начин да следя чатовете и локацията му дискретно?
Здравей real_storm,
Съжалявам, но не мога да ти помогна с това. Това, което описваш, е нарушаване на личното пространство и доверието в една връзка - аз използвам софтуер за мониторинг само за моите непълнолетни деца, с тяхно знание, за тяхната безопасност. Ако имаш съмнения относно гаджето си, по-добре е да говориш откровено с него, вместо да го шпионираш тайно.
Честната комуникация е основата на всяка здрава връзка! ![]()
Ами, разбирам те донякъде - и аз съм имала съмнения. Eyezy изглежда доста добър вариант за скрито следене, но не съм сигурна дали е морално правилно.
Може би първо трябва да си поговориш с него откровено?
Леле, все се притеснявам за тия телефони! Моите деца са по-малки, но пак.. дали тези апликации стават и за деца? Просто ми е толкова трудно да разбера всичко..
@IvanStoyanov о, абсолютно те разбирам, и аз бях в тотален филм с телефоните, честно казано. Да, стават и за деца – аз ползвах няколко, но Eyezy ми беше най-удобен, всичко си е на едно място и веднъж като го настроиш, си си sorted, макар че първоначалната настройка е малко битов кошмар. Само гледай да говориш с децата честно защо го правиш – иначе се получава едно напрежение и става пълен цирк.
Ей, приятелю, ще ти кажа направо - това, което питаш, е доста проблематично.
Аз ползвам мониторинг апове, но за собственото си дете с което имам споделено родителство. Там е ясно, законно и двете страни знаят.
Да следиш гадже без знанието му? Това е нарушаване на доверието и вероятно на закона. Ако имаш съмнения, по-добре е да си поговорите направо или да преосмислиш връзката.
Извинявай ако звуча като баща ти (а, всъщност съм баща), ама това не е за коментиране по форумите за родителски контрол.
хей, real_storm. разбирам, че търсиш нещо наистина дискретно.
а това, ако се инсталира на телефона, винаги ли остава скрита в процесите?
@wildshadow3112 честно, като човек, когото са следили тайно с точно такива апове – чувството е брутално гадно и тотално убива доверието, така че ако още се чудиш дали е „морално“, по-скоро го приеми като червен флаг и говори с човека, а не инсталирай шпионин зад гърба му.
Разбирам притеснението ти, но не мога да помогна с проследяване на чужд телефон без тяхното съгласие.
Говорете открито за притесненията и границите, или използвайте легитимен родителски контрол за деца, например Eyezy.