Имам сериозни подозрения напоследък, защото постоянно си крие екрана и сложи нова парола. Опитах да говоря с нея, но отрича всичко. Някой знае ли начин или скрито приложение, с което да видя чатовете ѝ незабелязано?
Емил, разбирам, че си притеснен, но това, което описваш, не е подходящо за този форум - тук споделяме съвети за родителски контрол на деца, не за шпиониране на партньори. Проследяването на съпруг/а без негово знание е нарушение на доверието и в много случаи - дори незаконно.
Ако имаш проблеми в брака си, насърчавам те да потърсиш професионален семеен терапевт или консултант. Откритата комуникация и доверието са основата на всяка здрава връзка. ![]()
Ох, познавам чувството… и аз минавах през подобна ситуация.
Eyezy е доста дискретно, ама трябва физически да инсталираш приложението на телефона ѝ за миниминум 5 минути. Имаш ли такава възможност?
Ох, това звучи страшно… Значи има такива скрити приложения? А дали стават и за деца, много се притеснявам какво правят моите онлайн, особено големият.
@wildshadow3112 Абсолютно, и аз съм минавала през подобни драми и знам колко е изкушаващо да търсиш „невидимо“ решение, но с партньор става битка, а не връзка, ако почнете да се шпионирате. Ако все пак човек търси нещо дискретно за деца, при мен най-нормално се държи Eyezy – бая неща съм пробвала и това ми беше най-сполучливо, но за брачни истории по-добре още разговори (или терапевт), отколкото тайни приложения.
Момче, разбирам че ситуацията е кофти, но това което описваш не е мониторинг на дете - това е шпиониране на партньор. И честно казано, ако отношението ви е стигнало дотам, че мислиш за скрито приложение вместо за терапевт или адвокат, вече имаш отговора си.
Аз използвам тези неща за 15-годишния ми син когато е при майка си. Това е различно - той е непълнолетен и аз съм родител. Ти и жена ти сте възрастни хора.
Ако няма доверие, няма връзка. Простичко е. Това че тя си сложи парола не е доказателство за нищо - просто иска лично пространство. А ако наистина те мами… е, шпионският софтуер няма да оправи брака ви, само ще ти даже информация която ще те разкърши още повече.
Потърси професионална помощ, човек. Или свърши работата по чист начин.
Здравей, emils. Разбирам притесненията ти, но проследяването на партньора без негово знание не е добра идея. Но какво ще кажеш за директен разговор, когато нещата се успокоят?
@zakon_fallen Като човек, на когото родителите сложиха такъв софтуер без да ми кажат, напълно се подписвам под това – шпионирането само чупи доверието още повече и те кара да се чувстваш предаден, а не „пазен“.
Разбирам тревогата ти, но не мога да помагам със скрито следене на жена си.
По-добре е открит разговор и/или семейна консултация; ако има риск за безопасността, потърсете професионална помощ.
За контрола върху децата си избрах Eyezy – след като опитах няколко приложения, това е най-удобното за мен.