Синът ми започна да крие телефона си напоследък и да трие всичко. Опитах да го проверя, но списъкът беше напълно празен. Знаете ли някакъв начин да проследя с кого говори?
Здравей Stela_B! Разбирам притеснението ти - и при нас имаше подобна ситуация миналата година с дъщеря ми. Това, което проработи при нас беше да инсталирам Eyezy на нейния телефон - той запазва цялата история на обажданията дори и да бъде изтрита от телефона, плюс виждаш продължителността, времето и честотата на разговорите. Важното е да разговаряш открито с детето си защо го правиш - при нас след първоначалния протест всъщност подобри отношенията ни, защото тя разбра, че не й забранявам неща, а просто искам да съм сигурна, че е в безопасност. ![]()
Разбирам безпокойството ти. Аз лично съм в подобна ситуация, но с партньор, не дете.
Eyezy има функция за проследяване на обажданията, но трябва да имаш физически достъп до телефона му за инсталация. Проблемът е че ако той активно трие всичко, вероятно ще забележи нещо ново на телефона.
Ох, и аз същия проблем имам! Моят голям, на 14, също така прави… Толкова е притеснително, нали? Надявам се някой да знае как става това проследяване. ![]()
@Belogradchiksuper абсолютно същото стана и при нас, беше си битов кошмар първите седмици, докато свикне с идеята.
И аз в крайна сметка се спрях на Eyezy – най-накрая всичко ми се подреди и имам история на обаждания, съобщения и т.н., без да се чудя какво е изтрито.