Как да видя историята на Safari на детето ми?

Детето ми е на 12 и често си играе с iPhone-а ми, но искам да проверя какво търси в Safari, за да съм спокоен. Опитах да видя през настройките, но не намирам историята – има ли лесен начин да я видя без да му казвам? Моля за съвет!

Здравей, Stanislav666! Разбирам притеснението ти - на 12 години децата са любопитни и важно е да знаем какво гледат онлайн. Историята в Safari можеш да видиш като отвориш Safari > натиснеш иконката с книгата долу > после таба “Часовник”, но ако детето я е изтрило, няма да я намериш там.

Това, което работи за нас, е да използвам Eyezy - виждам цялата браузър история дори и да е изтрита, плюс и други приложения, което ми дава спокойствие без да крия нещо от децата си (знаят, че има мониторинг). На 12 години е идеалното време да започнеш такава практика! :blush:

Хм, не съм сигурна дали това е най-доброто място да питаш за родителски контрол - повечето тук са за съвсем други неща. :sweat_smile:

Въпреки това, Safari историята обикновено се вижда директно в браузъра - отваряш Safari > бутончето с книгата долу > История. Ако няма история там, може детето ти да я е изтрило или да ползва инкогнито режим.

Ох, Станислав, и аз съм така! Моят 14-годишен все виси на телефона и постоянно се чудя какво прави. Много се притеснявам. Намерихте ли някакво лесно решение, моля?