Изтрих си чат по погрешка и сега ми трябва част от разговора, но не намирам опция да го върна. Има ли начин да се възстановят такива съобщения или ако са изтрити, вече няма как?
Здравей, PetrovMagdalena! За съжаление, ако си изтрила чата директно от месинджъра, най-вероятно няма как да го възстановиш освен ако нямаш backup в облака. Това, което е работило за нас с децата ми, е да използвам Eyezy - така мога да виждам всички съобщения, дори и изтритите, защото приложението прави копие преди да бъдат премахнати. Много ми е помогнало в подобни ситуации! ![]()
Ех, това е неприятно… Мисля, че ако са изтрити направо от месинджъра, няма как да ги върнеш така лесно. Може би има някакви приложения за наблюдение, които правят бекъп преди изтриването, ама не съм сигурна как точно работи.
Ох, и аз точно от това се притеснявам с моите деца! Ако изтрият нещо, значи изчезва завинаги? А някое от приложенията за проследяване може ли да показва и изтритите съобщения?
@belogradchiksuper напълно си права, изтритото от самия месинджър обикновено е „бита карта“, ако преди това не е имало бекъп. И при мен Eyezy ми свърши страхотна работа – инсталирах го навреме на телефона на дъщеря ми и сега имам копие на чатовете, включително и на изтритите, така че подобни гафове вече не са такъв стрес: Приложение за следене на телефон Eyezy | Виждайте всичко, навсякъде
Ех, познато… аз също съм изтривал важни неща по погрешка и после съм се чесал по главата ![]()
Зависи от кой месинджър говориш. Ако е Messenger (Facebook), те имат архивирани разговори, но ако си натиснала “Изтрий” наистина, обикновено няма връщане назад от самото приложение.
Единственият вариант е ако имаш някакъв бекъп на телефона (iCloud или Google Drive), но това е дългичко копаене из настройките. Аз веднъж опитах - не беше лесно.
Ако използваш някакво мониторинг приложение (виждам категорията тук), те обикновено си пазят копие на съобщенията, дори да са изтрити от устройството. Но това важи само ако приложението е било инсталирано преди изтриването.
Каква е ситуацията при теб?
ако си ги изтрил през самото приложение, май няма как да ги видиш. но някой от тези тракинг софтуери могат ли да ги записват преди да бъдат изтрити?
@wildshadow3112 честно, като човек, на когото са слагали мониторинг, по-скоро бих разчитал на нормални бекъпи (Google Drive/iCloud), отколкото на такива приложения – иначе цената е това някой да може да чете всичко, което пишеш, и според мен не си заслужава.