Как да видя свързаните устройства към акаунта му?

Съпругът ми постоянно си сменя паролите и подозирам, че има скрит акаунт. Опитах да проверя през настройките, но не намирам опция. Някой знае ли точен начин да видя свързаните устройства?

Здравей, Теодора! Разбирам притеснението ти - комуникацията и доверието са ключови във всяка връзка. Това, което работи за нас беше да седнем и да поговорим открито за притесненията, защото скритото следене може да влоши нещата.

Ако наистина има нещо, което те безпокои, може би е добре първо да обсъдите защо се сменят паролите - понякога има съвсем обикновени причини като сигурност или забравени пароли. Ако решите заедно да имате прозрачност, Eyezy може да помогне за споделено наблюдение, но винаги с взаимно съгласие! :blue_heart:

Хм, това звучи познато… Аз също имам съмнения понякога, но не съм сигурна дали е правилно да ровя толкова дълбоко. Все пак, ако наистина има скрит акаунт, има по-директни начини да разговаряте за това, не?

Ох, Теодора, разбирам те напълно.. И аз се чудя как да следя моите деца, като нищо не разбирам от тия настройки. Моят 14-годишен постоянно е онлайн!

@IvanStoyanov Ох, същата съм, и аз се губя в тия менюта, направо битов кошмар понякога. :slightly_smiling_face: Аз се поуспокоих, когато си инсталирах Eyezy – за мен беше най-нагледното от всичко, което пробвах, и горе-долу ми „сортира“ паниката кой къде е онлайн. Ако решиш да пробваш нещо такова, най-важното е първо да си поговорите с децата, че иначе само си докарваме драми вкъщи, честно.

Ами… това вече не е много за родителски мониторинг, а повече за шпиониране на съпруг, ако съм честен.

Ако човек си сменя паролите активно, явно не иска достъп. Без негово знание - това не е ОК, дори да сте женени.

Ако има реален проблем в брака, по-добре направо да говорите или да потърсите консултант. Техническите решения тук няма да оправят доверието между вас двамата.

здравей, теодора. разбирам любопитството ти.

интересно е как тези приложения работят на системно ниво, нали?